Stiri mondene

Au apărut noi detalii despre scandalul care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea! Ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară?!: „Minte! Nu știe ce să mai facă”

Au apărut noi detalii despre scandalul care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea!
Au apărut noi detalii despre scandalul care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea! [Sursa foto: Instagram]
O persoană foarte apropiată de Andreea Bălan a scos la iveală noi detalii despre cearta care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea. Care este adevărul?!

Un nou conflict a izbucnit la începutul acestei săptămâni între George Burcea și Andreea Bălan, iar foștii soți și-ar fi adus acuzații grele, după o scurtă convorbire telefonică. În scandalul lor, a fost implicată și Viviana Sposub, iubita actorului. Protagonistul serialului „Wednesday” o acuză pe mama copiilor săi că nu l-a lăsat să își vadă fiicele. Pe de altă parte, artista se apară și spune că George Burcea nu se implică suficient în creșterea copiilor și nici nu își respectă programul de vizite. 

Au apărut noi detalii despre scandalul care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea
Au apărut noi detalii despre scandalul care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

De curând, o persoană foarte apropriată de Andreea Bălan susține că George Burcea minte, iar artista nu ar fi spus niciun cuvânt urât la adresa concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, doar i-a închis telefonul când i-a auzit vocea Vivianei Sposub. Mai mult, prietena vedetei a ținut să precizeze faptul că, de fiecare dată când George Burcea dorește să vorbească cu cele două fetițe la telefon, la scurt timp apare și  Viviana Sposub, iar acest lucru o deranjează pe Andreea Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan se lansează în afaceri! În ce domeniu vrea să performeze artista: „O să încep două business-uri”

„De fiecare dată când vrea să vorbească cu fetele, le-o dă pe actuala lui la telefon. Ce legătura are ea cu copiii lor? De ce trebuie să vorbească tot timpul ea la telefon cu copiii? Sau când se întâlnesc, tot timpul să se întâlnească şi cu ea… El orice face, face doar cu ea, e inadmisibil. Şi aşa s-a întâmplat şi alaltăieri seară, când, hop, la telefon, a apărut şi ea, iar Andreea le-a închis apelul! În niciun caz nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana, aşa cum s-a vorbit. George minte cu neruşinare pentru că e deranjat că de fiecare dată Andreea îi închide telefonul în nas, când apare şi ea (n.r.: Viviana). Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!”, a spus sursa apropiată.

Au apărut noi detalii despre scandalul care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea
Au apărut noi detalii despre scandalul care a avut loc între Andreea Bălan și George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea

După ce a avut loc această discuție între ei, Andreea Bălan și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță în Dubai, acolo unde a mai fost înainte de Crăciun împreună cu fetele ei și mama sa. Din imaginile postate de artistă pe rețelele sociale, putem vedea că Andreea Bălan s-a cazat la un hotel de lux lângă plajă și se bucură din plin de fiecare moment petrecut acolo, semn că vrea să uite conflictul dintre ea și tatăl fetițelor sale. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)