Stiri mondene

Andreea Bălan împlinește astăzi 38 de ani! Mesajul emoționant transmis de fetițele ei, Ella și Clara: „Să te întorci câștigătoare”

Andreea Bălan împlinește astăzi 38 de ani
Andreea Bălan împlinește astăzi 38 de ani [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Iată ce mesaj i-au transmis fetițele sale!

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a împlinit, astăzi, 23 iunie, vârsta de 38 de ani. Deși jurata de la „Te cunosc de undeva” nu se află lângă fetițele ei, cele două i-au urat cele mai calde felicitări mamei lor și i-au spus că o așteaptă să vină acasă în calitate de câștigătoare din competiția America Express.

Andreea Bălan împlinește 38 de ani
Andreea Bălan și Andreea Antonescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Andreea Bălan, momente dificile! Artista s-a accidentat la filmările noului videoclip: „Mi-a stat inima! Am încremenit”

„La mulți ani, mami! ♥️ Îți dorim să fii sănătoasă, frumoasă și să te întorci cu bine!
Ne este foarte dor de tine și ne dorim sa te întorci câștigătoare! Semnat Ella și Clara”
este mesajul transmis de fetițele Andreei Bălan pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan, despre creșterea fetițelor sale

Deși este o mamă singură, Andreea Bălan se descurcă de minune cu creșterea fiicelor ei. Cu atât mai mult, vedeta susține că i se pare ușor rolul de mamă, mai ales pentru că fetele ei sunt cuminți și ascultătoare. În cadrul unui interviu oferit pentru publicația viva.ro, vedeta și-a deschis sufletul și a dezvăluit ce greutăți a întâmpinat de-a lungul timpului, dar și cine i-a fost de ajutor.

Andreea Bălan împlinește astăzi 38 de ani
Andreea Bălan și fetițele sale, Ella și Clara[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Bălan, noi detalii despre custodia fetițelor sale: „Mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi”

„Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte.(...) Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele”, a mărturisit Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.