Stiri mondene

Andreea Bălan, criticată de Raluca Bădulescu! Ce reproșuri a primit artista: „Trebuie să înțeleagă că...”

Andreea Bălan, criticată de Raluca Bădulescu! Ce reproșuri a primit artista
Raluca Bădulescu [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Bălan a fost aspru criticată de Raluca Bădulescu! Ce a putut să spună jurata de la „Bravo, ai stil!” despre artistă!

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Raluca Bădulescu a vorbit sincer despre carieră, copilărie, iubiri, dar și despre dragostea ei pentru modă. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că este înnebunit după haine și cheltuie sume enorme pe anumite articole vestimentare. De-a lungul carierei sale în lumea modei, „Regina Regească” a criticat multe vedete din showbiz-ul românesc din punct de vedere vestimentar. De data aceasta, vedeta de la Kanal D a luat-o în vizor pe una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

Mai exact, Andreea Bălan a fost taxată de Raluca Bădulescu, spunând că artista se află în categoria vedetelor cel mai „prost” îmbrăcate.

Andreea Bălan, criticată de Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Captură YouTube]

„Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a spus Raluca Bădulescu.

Andreea Bălan, criticată de Raluca Bădulescu
Andrea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Raluca Bădulescu: „Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate”

În continuare, jurata de la „Bravo, ai stil!” le-a explicat telespectatorilor că, din punctul său de vedere, pe „lista rușinii” există două categorii de persoane publice: artistele tinere care sunt încă la început de drum și nu și-au descoperit stilul, iar în cea de-a doua categorie sunt cele care au ani buni de experiență în spate, dar care se mulțumesc să copieze ce văd afară.

Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutare stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan”, a mai adăugat Raluca Bădulescu.