Stiri mondene

„Regina Regească”, invitată la „40 de întrebări” cu Denise Rifai. Raluca Bădulescu face dezvăluiri uluitoare

„Regina Regească”, invitată la „40 de întrebări” cu Denise Rifai
„Regina Regească”, invitată la „40 de întrebări” cu Denise Rifai [Sursa foto: Captură YouTube]
Raluca Bădulescu, juratul „Bravo, ai Stil” supranumită și „Regina Regească” se dezbracă de secrete la 40 de întrebări.

Raluca Bădulescu va răspunde maratonului celor 40 de întrebări adresate de Denise Refiai și va face dezvăluiri uluitoare. Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu stilul său vestimentar inconfundabil și cu poveștile sale extrem de amuzante, fiecare apariție a Ralucăi fiind una care nu poate fi trecută cu vederea. 

Raluca Bădulescu a ajuns la sufletele românilor cu stilul vestimentar care a consacrat-o, dar și cu o sinceritate rar întâlnită. 

Raluca Bădulescu răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai

Cu toate că Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, dragostea pentru modă și muzică nu a părăsit-o niciodată. Vedeta a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere, dar nici aici nu se simțea în largul ei. 

Invitată în cadrul emisiunii de la Kanal D, Raluca Bădulescu va răspunde celor mai fierbinți întrebări adresate de Denise Rifai. 

„Regina Regească”, invitată la „40 de întrebări” cu Denise Rifai
„Regina Regească”, invitată la „40 de întrebări” cu Denise Rifai[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ce avantaje ți- a adus statutul de fiică de politician?”, „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”, „De ce nu ai luat numele soților tăi?”, „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”, „Ți-a fost rușine de tatăl tău din cauza decolteului exagerat?”, „Ce se ascunde în spatele zambetului tău?”   sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediția de marți seară a emisiunii  „40 de întrebări cu Denisei Rifai”,  difuzată la ora 23:00, la Kanal D!