Stiri mondene

Anda Adam, noi declarații după ce s-a spus că şi-a pus invitaţii să-şi plătească consumația, la evenimentul la care artista i-a invitat: „O situație neplăcută”

Anda Adam, noi declarații după ce s-a spus că şi-a pus invitaţii să-şi plătească nota
Anda Adam, noi declarații după ce s-a spus că şi-a pus invitaţii să-şi plătească nota [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam a oferit noi detalii după ce a fost acuzată că și-a pus invitații să-și plătească nota de plată.

Anda Adam și-a lansat, recent, propriul parfum, iar la doar câteva zile distanță, mai mulți dintre cei prezenți au spus că artista i-a pus să-și achite consumația, deși fuseseră prezenți la evenimentul ei. În cadrul unei emisiuni TV, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a oferi noi detalii referitoare la controversatul moment.

Anda Adam, noi declarații după ce s-a spus că şi-a pus invitaţii să-şi plătească nota
Anda Adam, noi declarații după ce s-a spus că şi-a pus invitaţii să-şi plătească nota[Sursa foto: Facebook]

Cântăreața a explicat că personalul localului unde a organizat evenimentul nu a înţeles cum se va întâmpla în seara respectivă în ceea ce priveşte invitaţii, și că ar fi mers pe un alt concept al unui eveniment pe care l-au avut în urmă cu o săptămână

şi, probabil, s-au gândit că se va proceda la fel și în cazul ei.

Citeste si: Anda Adam, primele declarații despre nuntă! Unde vrea artista să facă marele eveniment: „Ne dorim ca lucrurile să curgă natural”

”A fost o situaţie neplăcută pentru 5 minute pentru că angajaţii de acolo nu au fost informaţi. A fost o eroare de comunicare, să spun, având un eveniment cu o săptămână înainte în care au avut regulile stabilite deja, ei au crezut că va funcţiona la fel, că tot ce înseamnă soft drinks este din partea casei, iar ce

înseamnă alcool trebuie plătit de către client. Dintr-o eroare de comunicare, scăpând un amănunt netransmis către ospătari, în momentul în care a început să se comande alcool, ei şi-au făcut datoria, au zis să pună notele de plată. Ulterior, după 5 minute, au venit la mine, au spus: "Noi cum facem că nu am înţeles exact? Lumea plăteşte sau nu plăteşte"? Le-am spus, pentru că dădeam 20 de interviuri în acelaşi timp: "Nu, nimeni nu plăteşte nimic.
Facturaţi totul la mine"
., a declarat Anda Adam.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam și-a lansat propriu parfum

Anda Adam este pasionată de aromele fine și a decis să își creeze propriul parfum, așa că produsul final este acum disponibil. În cadrul evenimentului de lansare pentru noul său parfum, vedeta a făcut câteva declarații despre planurile sale de viitor. 

Anda Adam, noi declarații după ce s-a spus că şi-a pus invitaţii să-şi plătească nota
Anda Adam, noi declarații după ce s-a spus că şi-a pus invitaţii să-şi plătească nota[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anda Adam, despre scandalul evacuării din vila închiriată! Acuzațiile artistei către proprietarul imobilului pe care voia să-l cumpere: „A spart ușa”

„Sunt obsedată de parfumuri. Am foarte multe, în jur de 80 și ceva de parfumuri. Și pentru că vreau să mă extind puțin pe zona asta de cosmetice, o să urmeze și colecție de farduri, lipstick. Avem atâtea Rihanna, Kardashian, JLo, de ce nu și Anda Adam? Pentru că, de ce în România fetele noastre drăguțe ca Vica, ca mine, ca o grămadă, nu putem avea colecțiile noastre.  Să avem un «merchandise» foarte bine pus la punct. Adică de ce noi trebuie să avem produsele Kardashian când putem să avem și produsele noastre? Eu, pe ea (n.r. Vica) o consider o Kardashian de România. Eu m-aș da cu rujul Vicăi. Eu m-aș da cu rimelul Vicăi, dacă aș ști că ochii mei devin albaștri ca ai ei. Eu am început cu un parfum și o să vreau să mă extind.”, a declarat Anda Adam.