Stiri mondene

Anda Adam, primele declarații despre nuntă! Unde vrea artista să facă marele eveniment: „Ne dorim ca lucrurile să curgă natural”

Anda Adam, primele declarații despre nuntă
Anda Adam, primele declarații despre nuntă [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam a oferit câteva detalii despre nuntă. Iată ce a spus vedeta despre marele eveniment, dar și despre relația cu Yosif Eudor Mohaci!

Anda Adam este în culmea fericirii de când l-a cunoscut pe Yosif Eudor Mohaci. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme și sunt mai fericiți ca niciodată. Îndrăgita artistă nu ascunde că este îndrăgostită până peste cap de partenerul ei de viață. În cadrul unui interviu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că trăiește o dragoste la prima vedere, fiecare zi fiind o nouă provocare alături de alesul inimii sale. 

Anda Adam, primele declarații despre nuntă
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anda Adam a devenit femeie de afaceri! Cu ce se ocupă și din ce câștigă bani artista: „Va fi un proiect de succes”

”Ne completăm bine. La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge, nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul, dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!’’, a declarat Anda Adam.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam primele declarații despre nuntă

După ce a primit inelul de logodnă, cântăreața se gândește la următorul pas pe care vrea să îl facă alături de iubitul ei. Cererea în căsătorie a fost o surpriză frumoasă pentru Anda Adam  și se așteaptă ca și la nuntă să aibă parte de astfel de momente unice.

Amda Adam și  Yosif Eudor Mohaci
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anda Adam, pregătită să devină mamă din nou! Artista își dorește gemeni: „Vreau niște copii cu ochii lui”

Nunta va fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine. Noi ne-am dus în Cappadocia ca să-i fac eu lui o surpriză, iar el m-a surprins cu inelul de logodnă. Stă periculos de bine la capitolul surprize.  El e mereu cu un pas înaintea mea! N-am nicio șansă cu el! Lăsăm lucrurile să curgă natural pentru că în iubire despre asta este vorba. Nu trebuie să forțezi nimic’’, a mai spus Anda Adam pentru  Click.

Lăsând loc de interpretări, iubitul Andei Adam a declarat că este posibil ca nunta să nu fie organizată în România.

„Va fi o nuntă „a la francoise”, cam așa. Nu știu dacă va fi România sau în altă parte, nu spun încă…surprize….surprize!”, a completat viitorul soț al Andei.