Stiri mondene

VIDEO Anda Adam, criticată pentru felul în care arată. Artista a ținut să le închidă gura internauților, drept pentru care le-a dat o replică: ”Mai cârcotașilor. Ascultă și bagă la cap”

Anda Adam, criticată pentru felul în care arată.
Anda Adam
Anda Adam a răbufnit în fața fanilor care au criticat-o dur din cauza aspectului fizic. Cântăreața a spus totul pe față, după ce a fost deranjată de comentariile lăsate de hateri.

Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, a primit multe comentarii răutăcioase. Gurile rele au spus că vedeta s-a îngrășat și că, în marea majoritate a pozelor pe care le postează, folosește filtre în exces. Pentru a demonstra contrariul, artista a făcut un video, special pentru cei care au pus-o la zid. Mai precis, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” s-a filmat în sala de sport, fără machiaj și filtre.

Cu această ocazie, Anda Adam a transmis și un mesaj tranșant, spunând că nu poate să mulțumească pe toată lumea, însă dacă soțul ei o place așa cum e, ea este fericită. 

Mai cârcotașilor, când sunt așa puțin mai Beyonce nu-i bine, când sunt prea slabă iar nu e bine, dacă pun filtru iar nu e bine. Uite acum sunt la sală, nu sunt machiată, nu am nici filtru.

Am tricoul asta cu un mesaj pentru toate domnișoarele și cred că sunt foarte ok. Și ce credeți, au dispărut și filtrele și kilogramele. Clipul video este făcut astăzi, duminică.
”, a transmis Anda Adam, în urmă cu puțin timp.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)  

În cel de-al doilea video, Anda Adam le-a arătat tuturor cum își lucrează fesierii și ce exerciții face la sala de fitness. Totul s-a întâmplat chiar sub strica supraveghere a soțului spu, Joseph.

Citește și: Anda Adam la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre scandalul cu Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil!: "Am o limită. Zgârâi usturător de tare!"

„Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, ca să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te menții  în formă. O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau 2 kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!”  a mai completat Anda Adam.

Anda Adam, criticată pentru felul în care arată.
Anda Adam

Anda Adam, reacție după ce a fost criticată pentru că foloește filtre de înfrumusețare

Anda Adam  are senzația că toate comentariile răutăcioase vin de la oameni nefericiți sau frustrați. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a ținut să precizeze că va continua să folosească filtrele de înfrumusețare pentru că de asta au fost inventate.

Anda Adam, criticată pentru felul în care arată.
Anda Adam

Citește și: Anda Adam nu renunță! Cântăreața a intentat proces proprietarilor vilei din Bragadiru și cere despăgubiri de 30.000 de euro: ”Dă-mi banii și vinde-o cui vrei tu ulterior”

„Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți ori sunt foarte frustrați(...) Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, flosesc ce filtru vrea mușchiul meu(...) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost invenetate, fraților. Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit(...) O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate”, a spus Anda Adam.