Stiri mondene

Anda Adam continuă procesul cu proprietarii vilei din care a fost evacuată. Cântăreața cere despăgubiri de 50.000 de euro

Anda Adam cere despăgubiri de 50.000 de euro
Anda Adam [Sursa foto: Facebook]
Anda Adam nu se lasă și s-a adresat autorităților! Artista solicită despăgubiri, după ce a fost evacuată din vila din Bragadiru.

După ce a eliberat locuința din Bragadiru, între Anda Adam și proprietarii vilei a început un adevărat război. Conflictul a devenit public, iar artista le-a adus acuzații destul de grave. La rândul lor, aceștia au vrut să depună o plângere pe numele solistei. Avocatul Adrian Cuculis a explicat această situație și a spus că este de părere că artista vrea să își recupereze banii pe care i-a investit de-a lungul timpului în imobil, însă și așa pretențiile sunt foarte mari, față de șansele ei de a obține despăgubirea cerută.

Citește și: ”Din asta ne hrănim fericirea!” Dorian Popa, deranjat de felul în care i s-a adresat Delia Matache. Ce i-a reproșat artistul

„Probabil că vorbim despre aceeași acțiune pe care a făcut-o Anda Adam în urmă cu vreo două luni, când tot din culpa ei, respectiv pentru că nu a timbrat cererea de chemare în judecată, deși avea niște pretenții foarte mari, s-a anulat.

Acum încearcă, probabil, să recupereze acele cheltuieli pe care le-a făcut în interiorul imobilului, al cărui proprietar nu era la momentul când a făcut toate acele cheltuieli. Dacă ar fi să ne luăm după taxa de timbru pe care a stabilit-o instanța de judecată, respectiv care depășea 6.000 lei, probabil că pretențiile pe care Anda Adam le are acum, ar fi undeva la 50.000 euro.”
, a declarat avocatul Adrian Cuculis, la un post de televiziune.

Avocatul crede că nu va primi despăgubirea: ”N u are cum să îi dea acele cheltuieli de infrumusețare”

Având în vedere condițiile și contextul în care se află, avocatul este de părere că Anda Adam nu va primi despăgubirile pe care le cere. Adrian Cuculis a spus că nu crede că instanța va respinge cererea artistei de a primi această sumă.

Citește și: Cum a reușit Yosif Mohaci să o cucerească pe Anda Adam? Omul de afaceri a depus efort până să ajungă la inima artistei: ”Am văzut-o câteva clipe, dar nu știam cine este”

”Raportându-ne la legislația taxei de timbru, ceea ce cred eu și cu siguranță se va întâmpla, instanța de judecată nu are cum să îi dea acele cheltuieli de infrumusețare a imobilului.”, a mai declarat el.

Anda Adam continuă procesul cu proprietarii vilei din care a fost evacuată
Anda Adam[Sursa foto: Facebook]

Anda Adam, evacuată și taxată! Proprietarii acuză că artista nu a mai vrut să plătească diferența de bani 

În luna mai a anului trecut Judecătoria Cornetu a dat câștig de cauză proprietarilor clădirii în care locuia Anda Adam, pentru a o evacua pe cântăreață. Cântăreața ar fi vrut să achiziționeze imobilul, însă nu a avut bani să plătească diferența, conform avocatului.

Citește și: Pique și Clara Chia Marti, umiliți de patronul unui restaurant! Cei doi au fost dați afară iar câțiva clienți au filmat intreagul moment

Anda Adam continuă procesul cu proprietarii vilei din care a fost evacuată
Anda Adam [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anda Adam, reacție după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare. Cântăreața nu a mai putut suporta și a răbufnit: ”Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.  Nu stătea cu chirie. Se făcuse un antecontract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, a declarat avocatul.