Stiri mondene

Pique și Clara Chia Marti, umiliți de patronul unui restaurant! Cei doi au fost dați afară iar câțiva clienți au filmat intreagul moment

Clara si Pique la restaurant
Clara Chia si Pique, dati afara din restaurant [Sursa foto: TikTok]
Clara Chia Marti si Pique au fost filmati cand au fost dati afara dintr-un restaurant din Los Angeles.

Motivul pentru care Gerard Pique și iubita lui, Clara Chia Marți, au fost dați afara dintr-un restaurant din Los Angeles este Shakira, evident. Se pare că patronul localului este mare fan al cântăreței! Imaginile cu cei doi care se îndreaptă spre mașină extrem de nervoși după ce au fost dați afara din restaurant, au fost publicate pe TikTok. În video, cineva spune:" Clara Chia și Pique au ieșit în oraș să mănânce la un restaurant în Los Angeles și patronul este fan al Shakirei.

A poftit-o pe Clara Chia Marti afara.

Clara Chia, data afara din restaurant din cauza Shakirei

Citește și: Margot Robbie, despre una din cele mai grele secene de amor cu Leonardo DiCaprio: „Aveam un milion de taieturi pe spate!”

Clara Chia si Pique in masina
Clara Chia Marti si Pique dati afara din restaurant din cauza Shakirei[Sursa foto: TikTok]

Europa Press a dezvăluit faptul că amândoi păreau destul de afectați de ce li s-a întâmplat.

Clara Chia stătea mai mult pe telefon și trimitea mesaje, era foarte supărată de incident. Cei doi nu păreau atât de afectuoși, mai degrabă distanți și judecând după gesturile lor, păreau foarte nervoși.

Se pare că cei doi nu reușesc să scape deloc de influenta Shakirei care pare că îi urmărește peste tot facandu-le viața un infern. Și nu doar cu asta se confrunta Pique ci și cu faptul că fosta lui partenera de viață ar încercă să îi taie toate pârghiile financiare.

Odată, ea a fost cea care l-a propulsat în lumea business-ului prin legăturile pe care le are, iar acum, pare că vrea să îi taie craca de sub picioare. 

În ultimele luni, pare că nu se mai discuta nimic altceva decât despre meciurile dintre Shakira și fostul ei iubit, Gerard Pique. S-au despărțit cu mare cântec, având în vedere că artista pare că nu poate trece prea ușor peste faptul că a fost înșelată și părăsită de partenerul ei de viață de 12 ani cu o tânără de 23 de ani.

Clara Chia si Pique in Los Angeles
Clara Chia Marti si Pique, umilinta maxima intr-un restaurant[Sursa foto: TikTok]

Pique si Clara Chia, ironizati din nou de Shakira

Citește și: Pique și Clara Chia Marti, răspuns dureros pentru Shakira după ce cântăreața i-a ironizat în cel mai recent clip

Shakira face ce face și atrage atenția fostului iubit prin clipuri video și versuri care îl pun la zid pe fostul sportiv. Cântăreață pare că nu îl lasă să își trăiască viață liniștit alaturi de Clara Chia Marți și cea mai recenta aluzie la amantlac a fost făcută chiar de Valentine's Day. Pe 14 februarie, cântăreață sud-americana a postat un video în care a fredonat versurile melodiei "I might kill my ex."