Stiri mondene

Iubita lui Smiley se retrage din televiziune! Ce a determinat-o pe Gina Pistol să ia această decizie: ”O să încerc să nu plâng”

Gina Pistol se retrage din televiziune
Gina Pistol se retrage din televiziune [Sursa foto: Facebook]
Gina Pistol a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera sa! Iubita lui Smiley a anunțat că își dorește să se retragă din lumina reflectoarelor.

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete de la noi din țară. Iubita lui Smiley are în spate zeci de ani de carieră și a ajuns din prima la inimile fanilor. Viața vedetei s-a schimbat mult de când a devenit mamă, având mai multe responsabilități decât avea înainte, iar acest lucru o poate copleși uneori. Gina Pistol își iubește micuța mai mult decât orice pe lumea asta, așa că este capabilă să facă sacrificii.

Mai exact, blondina și-a anunțat fanii că s-a gândit foarte bine la ceea ce vrea să facă în viitor și a ajuns la concluzia că își dorește să își dedice mai mult timp familiei, motiv pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, iubita lui Smiley a ținut să le mulțumească colegilor ei, în mod special celor trei „magnifici” de la ”Chefi la cuțite”. 

Gina Pistol se retrage din televiziune
Gina Pistol se retrage din televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Smiley și fiica lui, ritual special de dimineață. Gina Pistol: „Este un tată perfect pentru Josephine”

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express.
Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată
răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, a transmis Gina Pistol

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol și Smiley, pregătiți de nuntă. Ce a spus prezentatoarea TV despre rochia de mireasă

Gina Pistol și Smiley sunt gata de nuntă! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar, în urmă cu aproape doi ani, au devenit părinți pentru prima dată. Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit că ea și cântărețul au în plan să devină soț și soție. Vedeta a declarat că nu știe când se vor căsători ea și Smiley, având în vedere că timpul trece foarte repede și au programe încărcate. În plus, ea a mărturisit că nu știe cum va arăta rochia de mireasă.

Gina Pistol se retrage din televiziune
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Smiley, reacție surprinzătoare după criticile la adresa filmului Teambuilding: ”Am căzut de pe canapea de râs”. Artistul sare în apărarea producției

„Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol.