Stiri mondene

Mario Fresh, despre relația pe care o are cu Alexia Eram! Este fiica Andreei Esca geloasă?!

Mario Fresh, despre relația pe care o are cu Alexia Eram! Ce îl enervează cel mai mult la iubita lui
Mario Fresh, despre relația pe care o are cu Alexia Eram! [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, Mario Fresh a făcut noi dezvăluiri cu privire la relația cu Alexia Eram și a dezvăluit dacă este sau nu geloasă.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți se bucură de fiecare clipă petrecută împreună și ca în orice cuplu, artistul și partenera sa de viață se confruntă cu momente mai puțin plăcute. Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, Mario Fresh a vorbit deschis despre începuturile carierei sale, dar și despre iubita sa, Alexia Eram. Potrivit spuselor sale, cei doi nu au probleme serioase în relație, însă mai au momente când se ceartă din aproape orice. 

Mario Fresh, despre relația pe care o are cu Alexia Eram! Ce îl enervează cel mai mult la iubita lui
Mario Freshși Radu Țibulcă[Sursa foto: Captură YouTube]

 „ Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el... O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica.  Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot? Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a spus Mario Fresh.

Alexia Eram este o persoană geloasă. Dezvăluirea făcută de Mario Fresh

În cadrul discuției, Mario Fresh le-a dezvăluit fanilor că iubita sa, Alexia Eram, este o persoană geloasă și mai face unoeri niște aluzii, dar nu exagerează astfel încât el să se simtă prost. 

Mario Fresh, despre relația pe care o are cu Alexia Eram! Este fiica Andreei Esca geloasă?!
Mario Fresh, despre relația pe care o are cu Alexia Eram! Este fiica Andreei Esca geloasă?![Sursa foto: Instagram]

„Nu am fost niciodată gelos, nicio treabă nu avem unul cu altul. Este (n.r. geloasă) dar în limita bunului simț, cât să nu mă facă să mă simt prost sau să cred că are o problemă”. Întrebat cum reacționează Alexia când  este chemat la o întâlnire cu băieții, Mario Fresh a răspuns: „Eu cred că nu are treabă. Maxim nu-i convine că o las pe ea singură”.