Stiri mondene

Alexandra Ungureanu nu mai este o femeie singură! Vezi cine i-a furat inima artistei. Este un artist cunoscut

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu este într-o relatie [Sursa foto: Instagram]
Un nou cuplu în showbiz-ul românesc! Nu te așteptai niciodată tocmai la ei. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima Alexandrei Ungureanu?!

Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, nu s-a considerat o persoană norocoasă, din punct de vedere al dragostei, pentru că relațiile pe care le-a avut nu erau tocmai sănătoase. Așa cum a declarat în repetate rânduri, ultimul bărbat de care s-a îndrăgostit a lăsat urme adânci în sufletul vedetei. În prezent, cântăreața este în al nouălea cer! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities” iubește din nou.

Se pare că frumoasa artistă și-a găsit fericirea în brațele DJ-ului Gojira. Cel mai nou cuplu din showbiz a fost suprins de paparazii CANCAN în timp ce se sărutau pasional chiar ziua în amiaza mare, la Băneasa, în mall. 

Alexandra Ungureanu formează un cuplu cu DJ-ul Gojira
Alexandra Ungureanu formează un cuplu cu DJ-ul Gojira[Sursa foto: CANCAN]

Citeste si: Alexandra Ungureanu se gândește sa adopte un copil. Primele declarații: „Există posibilitatea să nu mai pot face biologic”

Alexandra Ungureanu formează un cuplu cu DJ-ul Gojira
Alexandra Ungureanu formează un cuplu cu DJ-ul Gojira[Sursa foto: CANCAN]

Citeste si: Cine este Gojira, iubitul Alexandrei Ungureanu?

Alexandra Ungureanu formează un cuplu cu DJ-ul Gojira
Alexandra Ungureanu formează un cuplu cu DJ-ul Gojira[Sursa foto: CANCAN]

Alexandra Ungureanu, motivul penru care nu și-a găsit sufletul pereche

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Alexandra Ungureanu a vorbit despre viața ei amoroasă. Potrivit dezvăluirilor, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a avut noroc în dragoste, chiar de pe timpul când era în liceu. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Citeste si: Alexandra Ungureanu, despre temerile sale și despre cele mai dificile momente pe care le-a traversat până acum: „Mi-am dat seama cât de fragil este totul”

„Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertită, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență era speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine. În liceu n-am avut iubit. Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabără, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă”, a spus Alexandra Ungureanu, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!