Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, primele declarații de pe drumul din Asia Express: „Credeam că sunt pregătită psihic pentru Asia, dar...”

Alexandra Ungureanu, primele declarații de pe drumul din Asia Express
Alexandra Ungureanu, primele declarații de pe drumul din Asia Express [Sursa foto: A1.ro]
Alexandra Ungureanu s-a aventurat în experiența vieții sale alături de mama sa. Care sunt primele ei impresii

Alexandra Ungureanu și mama sa au plecat pe Drumul Împăraților de la Asia Express care trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii sunt ținuți la curent prin intermediul emisiunii „Jurnal de Asia”, iar fanii au avut deja ocazia să afle care sunt primele impresii ale artistei. Concurenta a spus că ăși formase deja câteva scenarii după ce a vizionat toate celelalte sezone de Asia Express, însă niciodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. 

Alexandra Ungureanu credea că este pregătită psihic pentru aventura vieții sale, dar se pare că s-a cam înșelat. 

Alexandra Ungureanu, primele declarații de pe drumul din Asia Express
Alexandra Ungureanu, primele declarații de pe drumul din Asia Express[Sursa foto: A1.ro]

„Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus. Credeam că sunt pregătită psihic... ei, bine, nu! Asia Express e o surpriză totală. Fiecare seară se închide cu oboseală maximă, simți că nu mai poți, dar esți curios să vezi ce se întâmplă mâine.

Am ieșit total din zona mea de confort, am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop”
, a declarat Alexandra Ungureanu. 

Ce spune mama Alexandrei Ungureanu despre experiența Asia Express 

„Proiectul ăsta este peste așteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani.

Fluctuația emoțională dintr-o zi mă secătuiește, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simțit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxați și criticând”, mărturisit mama Alexandrei.

În aventura Asia Express au plecat Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.