Stiri

Cine este Gojira, iubitul Alexandrei Ungureanu?

gojira
Gojira, noul iubit al Alexandrei Ungureanu  [Sursa foto: Instagram]
Cântăreața Alexandra Ungureanu are un nou iubit. Cine este Gojira, bărbatul cu care a fost surprinsă.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Ea a câștigat cel de-al șaselea sezon „Bravo, ai stil!”, premiul pentru cea mai stilată vedetă din România. Pe plan personal, artista a fost mereu cât se poate de secretoasă.

Recent, Alexandra Ungureanu a fost surprinsă alături de un potențial nou iubit. Ea a fost surprinsă în timp ce săruta cu un bărbat celebru, într-un mall din Capitală.

Se pare că vedeta formează un cuplu alături de Gojira, un celebru artist și realizatorul podcastului „Aproximativ discuții”.

alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu, invitată în podcast-ul realizat de Gojira [Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este și cu ce se ocupă Gojira, noul iubit al Alexandrei Ungureanu

Gojira este un artist celebru din România. Noul iubit al Alexandrei Ungureanu este realizatorul podcast-ului „Aproximativ discuții”, acolo unde vin diferite celebrități din România, precum: Dani Oțil, Jador, Nane, Maurice Munteanu, Părintele Necula, Tudor Chiliră, Mihai Trăistariu, Irina Rimes etc. În urmă cu aproximativ cinci luni de zile, Alexandra Ungureanu a participat în podcast-ul actualului ei iubit. 

Citeste si: Alexandra Ungureanu nu mai este o femeie singură! Vezi cine i-a furat inima artistei. Este un artist cunoscut

Gojira este numele de scenă al artistului, însă numele lui adevărat este George Dorin Andreescu și și-a început cariera ca DJ, la vârsta de 16 ani. În prezent, Gojira are 38 de ani. El s-a născut în Tăndărei și s-a mutat în Capitală pentru a urma cursurile de medicină, potrivit site-ului beatfactor.ro.

Muzica i-a plăcut încă de mic, motiv pentru care a făcut trei ani de pian și doi de canto, dar a făcut parte și din corul școlii. Potrivit aceleași surse, după ce a ajuns în București, Gojira a început să își dezvolte tot mai mult pasiunea pentru muzică electronică, care a ajuns să devină un job. La vârsta de 21 de ani, Gojira a început să mixeze și a ajuns să aibă evenimente cu sute de oameni.

gojira
Gojira, în podcast-ul „Aproximativ discuții” [Sursa foto: Captură YouTube]

Artistul a făcut parte din echipa emisiunii "Selectro" (la Activ FM), iar Kosak, partenerul sau, a fost realizator al emisiunii "Oscilatii" (la Delta RFI). Gojira & Kosak au apărut pe mai multe compilații autohtone şi din străinătate. De-a lungul carierei sale, Gojira a fost om de radio, producător muzical și DJ.