Stiri mondene

Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu și-a găsit sufletul pereche: „Leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine”

Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu și-a găsit sufletul pereche: „Leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine”
Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu și-a găsit sufletul pereche: „Leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine” [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Ungureanu a vorbit pentru prima dată despre motivele pentru care nu a reușit să-și facă un iubit până la vârsta aceasta.

Alexandra Ungureanu este o artistă extrem de apreciată în breasla sa și are o carieră de succes., însă stă mai prost la capitolul iubire. În vârstă de 39 de ani, artista nu a reușit să-și găsească sufletul pereche, omul lângâ care să reușească să construiască o familie. Niciodată nu este prea târziu pentru a începe o relație, însă Alexandra Ungureanu consideră că nu prea are noroc în dragoste.

Artista a povestit că încă din liceu era o persoană mai introvertită și chiar dacă plăcea un băiat, îi era foarte greu să meargă către el și să dezvăluie acest lucru. 

Ba mai mult, mama sa, o persoană mai dezghețată fiind, o trimitea la discotecă, însă artista nu voia în ruptul capului să se ducă. 

„Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertită, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență era speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine. În liceu n-am avut iubit. Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabără, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă”, a spus Alexandra Ungureanu.

Anca, mama Alexandrei Ungureanu: „Până la o anumită vârstă mi-au plăcut alegerile ei”

Mama Alexandrei Ungureanu știa că artista are nevoie de socializare pentru a se dezvolta personal, așa că mereu o împingea de la spate să iasă din casă, însă fără prea mari rezultate. 

Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu și-a găsit sufletul pereche: „Leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine”
Motivul pentru care Alexandra Ungureanu nu și-a găsit sufletul pereche: „Leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine”[Sursa foto: Instagram]

„Eu o trimiteam la discotecă că știam că acolo se socializa și știam că e momentul să își facă prieteni. Ea nu ieșea, dar își umplea timpul cu activități. Până la o anumită vârstă mi-au plăcut alegerile ei, uman vorbind, până a plecat de acasă. Gândul ei de a reuși în muzică a fost mai presus de orice”, a spus Anca Ungureanu, mama artistei.