Lansări muzicale

Alexandra Ungureanu și Theo Rose au lansat piesa „Un om ca tine”

Alexandra Ungureanu x Theo Rose - Un om ca tine
Alexandra Ungureanu x Theo Rose - Un om ca tine [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Ungureanu și Theo Rose și-au unit vocile și au lansat piesa „Un om ca tine”. Ascultă aici cea mai fresh colaborare a momentului!

Alexandra Ungureanu și Theo Rose s-au cunoscut pe platoul de filmări în urmă cu doi ani, unde au concurat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Cele două ariste și-au unit vocile pentru una dintre cele mai așteptate colaborări ale anului. Cu muzica și textul scrise de către Costi alături de Alina Manolache și Silviu Dimitriu, „Un om ca tine” este o piesă de dragoste, numai bună pentru zilele toride de vară.

Nou single este însoțit de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

„Eu cu Theo Rose am trăit umăr lângă umăr o experiență extrem de emoționantă, unul dintre acele momente din viață pe care nu ai cum să-l uiți. Finala “Bravo, ai stil! Celebrities” a părut că împart România în două, și a învrăjbit susținătorii noștri.Noi, în schimb, am rămas cu o amintiră caldă și dragă a acelei seri, o legătură specială, și acesta este motivul pentru care eu mi-am dorit să avem și o colaborare muzicală.

Dincolo de faptul că Theo este un artist super talentat și poate cel mai relevant în acest moment pe piață.Așa că ideea colaborării există de mai demult. M-am gândit să mergem către un producător serios și fresh, care se reinventează periodic și a rămas de atâția ani pe piață- @costiofficial”, 
a scris Alexandra Ungureanu pe rețelele

Citeste si: Proconsul și Cabron au lansat piesa „Omul din oglindă”

„Alexandra e un om bun. Un om demn și inteligent, de la care am învățat multe pe parcursul prieteniei noastre. Faptul că are atâtea calități, m-a ajutat să mă bucur sincer pentru ea, ceea ce a fost o mare împlinire interioară pentru mine, dar și să fiu dispusă să mă alătur ei oricând solicită. Piesa «Un om ca tine» cred că e cântată de persoanele potrivite. Doi oameni sinceri, care adresează lumii o întrebare pe care ar trebui să ne-o punem toți, mai des: «Ai iubi un om ca tine?». Sper să primim multe răspunsuri afirmative”, spune Theo Rose.

Videoclip: Alexandra Ungureanu x Theo Rose- Un om ca tine