Stiri mondene

Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet: „Aveau probleme de foarte mult timp”

Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet:
Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet: [Sursa foto: Instagram]
Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează după 20 de ani de relație! Care este, de fapt, motivul separării?!

A trecut aproximativ o săptămână de zile de când Jason Momoa și Lisa Bonet, unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood, au anunțat că s-au despărțit după 20 ani de relație. Deși vestea a surprins pe toată lumea, se pare că cei doi aveau probleme în căsnicie de mai mult timp, iar încheierea relației a venit firesc. Potrivit unei surse citate de etonline.com, Jason Momoa și Lisa Bonet se confruntau cu neînțelegeri de ceva timp. 

Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet:
Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet:[Sursa foto: Instagram]

Jason și Lisa aveau probleme în relație de ceva timp. Când Jason a fost plecat pentru a filma Aquaman 2, problemele dintre ei s-au accentuat. El a lipsit ceva timp de acasă, iar acest lucru a reprezentat un factor important ce a dus la agravarea problemelor dintre ei”, a dezvăluit sursa.

Citeste si: Jason Momoa, actorul din „Game of Trones” a suferit un declin după terminarea filmului

De asemenea, ruptura s-a produs și din cauza viziunilor lor diferite în privința vaccinului anti-COVID-19. Dacă Jason Momoa s-a vaccinat, Lisa Bonet nici nu vrea să audă. Ea e adepta teoriilor conspiraționiste și crede că serul poate provoca diverse boli, conform presei americane.

Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet:
Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet:[Sursa foto: Instagram]

Jason Momoa, despre motivele care au dus la despărțire

Actorul american cunoscut pentru rolurile Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” şi cel din „Aquaman”, a fost cel care a confirmat separarea de partenera sa de viață, cea care i-a dăruit doi copii. Jason Momoa a făcut anunțul despărțirii prin intermediul unui mesaj postat în mediul online. 

Citeste si: În ce filme va juca Jason Momoa în 2022

„Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbările seismice care au loc. Așa că împărtășim știrea familiei noastre că am decis să mergem pe drumuri separate.(...) Nu pentru că noi credem că este demn de o ştire, ci pentru că pe măsură ce ne continuăm vieţile, putem face acest lucru cu demnitate şi onestitate”. ”, se arată în mesajul postat pe Instagram.