Stiri

În ce filme va juca Jason Momoa în 2022

În ce filme va juca Jason Momoa în 2022
[Sursa foto: Facebook ]
Jason Momoa, unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood, va apărea în două noi filme în 2022.

 Fanii lui Jason Momoa vor fi încântaţi şi anul viitor, pentru că actorul va juca în două noi filme. Acesta va fi personajul principal atât în "Aquaman and the Lost Kingdom", cât şi în "Slumberland".

Filmele în care va juca Jason Momoa în 2022

  Jason Momoa este în acest moment unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. Cunoscut în special pentru rolul său din serialul "Game of Thrones", unde a interpretat rolul lui Khal Drogo, Momoa joacă an de an în producţii de succes.

Şi 2022 se anunţă un an bun pentru actorul de 42 de ani, care va apărea în "Aquaman and the Lost Kingdom" şi în "Slumberland".

În ce filme va juca Jason Momoa în 2022

  Jason Momoa va interpeta din noul rolul lui Aquaman, într-un film marca DC Comics. Actorul a debutat în acest rol în 2016, în producţia "Batman v Superman: Dawn of Justice". A urmat 2017 filmul "Justice League", iar un an mai târziu a devenit personajul principal, în "Aquaman". La cinci ani distanţă, Momoa va fi din nou în centrul acţiunii, în "Aquaman and the Lost Kingdom", un film din a cărui distribuţie vor mai face parte Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren şi Yahya Abdul-Mateen II. Filmările pentru noul film din lumea DC Comics au început în luna iunie a acestui ani, iar producţia este programată să fie lansată pe 16 decembrie 2022.

În ce filme va juca Jason Momoa în 2022

 Şi celălalt film în care va juca Jason Momoa în 2022 va fi tot science fiction. "Slumberland" este produs după cartea "Little Nemo in Slumberland", scrisă de Winsor McCay. Din distribuţie vor mai face parte Marlow Barkley, Weruche Opia, India de Beaufort, Kyle Chandler şi Chris O'Dowd. Cu siguranţă, acest film va fi lansat anul viitor, dar producătorii nu au anunţat încă data premierei. Filmările s-au încheiat deja din luna mai, aşa că este de aşteptat ca în curând, Netflix, care produce acest film, să anunţe data lansării.