Stiri mondene

Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează! Cei doi aveau 16 ani de relație și patru de mariaj: „Am simțit presiunea acestor timpuri”

Jason Momoa și  Lisa Bonet divorțează! Cei doi aveau 16 ani de relație și patru de mariaj: „Am simțit presiunea acestor timpuri”
Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează! Cei doi aveau 16 ani de relație și patru de mariaj: „Am simțit presiunea acestor timpuri”
Jason Momoa și soția sa Lisa Bonet au anunțat că divorțează după patru ani de mariaj. Cum au făcut cei doi anunțul?!

Jason Momoa și Lisa Bonet  aveau o relație de 16 ani și un mariaj de doar patru ani, însă se pare că, în timpul pandemiei au ajuns la concluzia că nu se mai potrivesc. Cei doi au anunțat în mediul online că viziunile celor doi nu se mai potrivesc și au decis să meargă pe drumuri diferite. 

Citeste si: Toate filmele cu supereroi care vor apărea în 2022

Declarația făcută de actorul Jason Momoa când a anunțat divorțul de Lisa Bonet 

În mesajul pe care Jason Momoa l-a postat pe contul său de Instagram a notat că familia sa nu a făcut excepție de la transformările care au intervenit în timpul pandemiei de coronavirus, o perioadă în care, cu toții am avut mai mult timp de meditat. 

„Cu toţii am simţit transformările din aceste vremuri. Are loc o revoluţie şi familia noastră nu face excepţie. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a învăţa să fim ”, au spus cei doi, care sunt împreună din 2005 şi şi-au oficializat relaţia în octombrie 2017.  Cuplul are și doi copii Nakoa-Wolf, 13 ani, şi Lola, 14 ani și au anunțat că vor rămâne devotați creșterii celor doi copii, în ciuda relației dintre cei doi. 

Citeste si: Actorul Jason Momoa, dezvăluiri dureroase. A fost falit după serialul „Game of Thrones”: „Muream de foame”

Mai mult, actorul a declarat că nu a făcut acest anunț pentru că a considerat că ar fi demn de o știre, ci pentru că „pe măsură ce ne continuăm vieţile, putem face acest lucru cu demnitate şi onestitate”. „Dragostea dintre noi va continua”, a mai precizat cuplul. 

Jason Momoa și  Lisa Bonet divorțează! Cei doi aveau 16 ani de relație și patru de mariaj: „Am simțit presiunea acestor timpuri”
Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează! Cei doi aveau 16 ani de relație și patru de mariaj: „Am simțit presiunea acestor timpuri”[Sursa foto: Instagram]

Actorul Jason Momoa este cunoscut mai ales pentru interpretarea rolurilor Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” şi cel din „Aquaman”, în vreme ce Lisa Bonet a apărut în „ The Cosby Show”. Lisa Bonet a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, actriţa Zoe Kravitz.