Stiri mondene

Jason Momoa, infectat cu coronavirus după premiera filmului „Dune”

Jason Momoa, infectat cu coronavirus după premiera filmului „Dune”
Jason Momoa, infectat cu coronavirus după premiera filmului „Dune” [Sursa foto: Instagram]
Jason Momoa a anunțat că s-a infectat cu coronavirus și nu exclude posibilitatea să fi contractat virusul la premiera filmului „Dune”.

Jason Momoa a fost infectat cu coronavirus, precizănd într-un videoclip postat pe Instagram că nu exclude posibilitatea să fi contractat virusul de la o persoană care a participat la premiera filmului „Dune”.

În momentul în care a aflat că este pozitiv la coronavuirus, artistul filma pentru Aquaman şi The Lost Kingdom. Actorul în vârstă de 42 de ani spune că se simte bine și le-a mulțumit fanilor care s-au interesat de starea sa de sănătate.

„Am fost testat cu COVID imediat după premieră. Au fost mulţi oameni pe care i-am întâlnit în Anglia. Şi cine ştie? (cum am contactat virusul- n.r). Sunt bine şi vă mulţumesc pentru toate îngrijorările şi dragostea voastră”, a transmis actorul, cunoscut pentru rolurile din Stargate Atlantis şi din serialul Urzeala Tronurilor.

În 2018, „Aquaman”, regizat de James Wan a înregistrat mai mult de un miliard de dolari la box office, devenind cea mai profitabilă adaptare a DC Comics pentru cinema.

Filmările celei de-a doua părţi, intitulată „Aquaman şi Regatul Pierdut”, au început la sfârşitul lunii iunie, potrivit unei imagini publicate pe contul de Instagram al regizorului. „Aquaman 2” ar trebui să fie lansat pe 14 decembrie 2022.

Lungmetrajul „Dune”, regizat de Denis Villeneuve, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

”Dune”, ecranizarea lui Denis Villeneuve a romanului omonim scris de Frank Herbert, s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Cu un buget de 165 milioane de dolari, lungmetrajul a avut încasări de 15,5 milioane de dolari de vineri până duminică, o scădere de 62% în comparaţie cu weekendul lansării sale, conform Variety. „ Dune  ” îl are în rolul principal pe Timothee Chalamet, în rolul moştenitorului puternicului imperiu Atreides, angajat într-un război politic pentru planeta deşertică Arrakis, sau Dune.

Din distribuția filmului fac parte şi Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Sharon Duncan-Brewster şi Oscar Isaac.   

Citește continuarea aici

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jason mamoa (@jasonmamoa101)