Stiri mondene

Jason Momoa, actorul din „Game of Trones” a suferit un declin după terminarea filmului

Jason Momoa
Jason Momoa, actorul recunscut pentru rolul din Game of Thrones și Aquaman, a trecut prin clipe teribile.

Jason Momoa este unul dintre cei mai bine plătiți actori pentru fizicul lui, dar în trecut a avut și perioade în care a cunoscut declinul.

Jason Momoa

Starul de 41 de ani a interpretat rolul lui Khal Drogo în Game of Thrones și toată lumea ar fi crezut că ofertele vor veni lanț, însă nu a fost așa. Actorul a povestit că s-a chinuit foarte mult să mai găsească un rol după ce a apărut în GOT, iar situația era cu atât mai gravă cu cât avea o familie de întreținut.

„Nu mai găseam nimic de muncă. Şi e foarte greu când ai copii şi eşti plin de datorii", mărturiseşte actorul. 

Jason Momoa și-a început cariera în „Baywatch Hawaii”, iar în 2011 l-a jucat pe Khal Drogo în serialul de succes Game of Thrones. În 2019, Momoa a fost „Aquaman”, pelicula generând încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Jason Momoa va juca în Dune și și-a schimbat look-ul 

Actorul Jason Momoa a obținut un rol în noua versiune a filmului “Dune”, regizat de Denis Villeneuve, care va fi lansat în 2021.

Jason Momoa

„Voi juca în Dune alături de Josh Brolin şi Javier Bardem. Nu-mi vine să cred că voi fi alături de aceşti actori mari. Mă simt încă precum un copil, sunt super entuziasmat", a declarat Jaon pentru revista americană InStyle, pentru care a realizat şi o şedinţă foto specială. 

Printre ultimele proiecte ale lui Momoa se număr serialul SF “See”, produs de Apple, şi recent şi-a împrumutat vocea în “The Lego Movie 2: The Second Part”.