Stiri mondene

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copil! Imagini de colecție de la creștinarea micuțului: „Cea mai frumoasă zi”

Adela Popscu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copil!
Adela Popscu și Radu Vâlcan [Sursa foto: Instagram]
Adela Popscu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea băiețel, pe Adrian, care a venit pe lume în iulie 2021. Primele imagini de la petrecere!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți minunați, de care sunt foarte mândri. În acest weekend, cei doi soți au avut emoții foarte mari, l-au creștinat pe mezinul familiei lor, pe micuțul Adrian. Fosta actriță și prezentatorul TV au fost înconjurați de părinți, de nași, de toată familia și cei mai buni prieteni. Laura Cosoi, Dana Rogoz, Cristina Ciobănașu, Ioana Scărlătescu, Răzvan și Irina Fodor, Mihai Morar, Ruxandra Ion (producătoarea telenovelelor românești), sunt doar câțiva dintre invitații prezenți la eveniment. 

Adela Popscu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copi
Adela Popscu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copi[Sursa foto: Instagram]

Prima dată botezul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Trebuia să aibă loc în noiembrie 2021, însă cu doar câteva zile înainte de botez s-au infectat cu Covid-19, fiind nevoiți să reprogrameze evenimentul. Botezul a avut loc în aer liber, într-un decor de poveste. Zeci de aranjamente florale, decoruri speciale și bucate alese, cu care invitații s-au răsfățat. Cum Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieței, tema evenimentului a fost povestea „Cei trei purceluși”.

Citeste si: Radu Vâlcan, surpriză neașteptată pentru Adela Popescu! Cum și-a surprins soția: ”Cel mai romantic gest pe care l-a făcut”

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, măi, Adrian! După Paște ne-am hotărât, brusc, că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să intre la grupa pregătitoare. Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv.

Și, apoi, a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni. Și, ca sa înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nașica lui. Așa că am sunat prietenii apropiați și familia să ne asigurăm că pot, și abia după am început să căutăm locație, flori, biserică, etc. Cu doar zece zile înainte. Adrian a avut cea mai tare petrecere.
Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. De poveste. Una cu “Cei trei purceluți”. Cum altfel?!:)"
, a scris Adela Popescu în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu, despre viața de mămică a trei copii 

Adela Popescu se poate lăuda cu trei băieți frumoși și este cât se poate de mândră de familia sa. Noul membru al familiei a fost foarte bine primit de frații mai mari. În cadrul unui interviu, prezenttaoare TV a oferit câteva detalii despre viața de mămică a trei copii.

Adela Popscu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copil!
Adela Popescu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adela Popescu nu a mai ajuns în mini-vacanța de 1 mai. Ce s-a întâmplat cu familia vedetei?!: „Noi aveam în plan să mergem”

Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și pupăcit peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire.”, declara Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.