Stiri mondene

Adela Popescu, noi dezvăluiri despre rolul de mamă! Cum reușește să se descurce cu 3 copii?!: „Se schimbă de la o zi la alta”

Adela Popescu a vorbit despre viața cu 3 copii.
Adela Popescu [Sursa foto: Facebook]
Adela Popescu a vorbit despre viața cu 3 copii. Uite cum reușește să facă față responsabilităților!

Fără doar și poate Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt exemplul a ceea ce înseamnă o familie perfectă! Prezentatoarea TV este „mamă de trei”, așa cum îi place ei să spună, fiind fericită și împlinită. Cu toate acestea, cu toții știm că o casă cu 3 copii nu este deloc ușor de întreținut, iar fosta actriță a povestit în cadrul unui interviu cum reușește să facă față. Conform spuselor sale, nicio zi nu seamănă cu alta în casa sa, iar cei mici cresc foarte repede și se schimbă pe zi ce trece. 

Adela Popescu a vorbit despre viața cu 3 copii.
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Radu Vâlcan și Adela Popescu, moment neașteptat în această dimineață! Cei doi soți, agresați în trafic: „I se umflase gântul”

„Atât de fragile sunt momentele de armonie într-o casă cu trei copii mici. Totul este minunat, te închini de liniştea şi armonia din familia ta şi, cât ai clipi, îi cade lui Andrei lingura din farfurie şi începe „distracţia.  Copiii se schimbă de la o zi la alta, aşa că e tare greu să crezi că ai găsit o reţetă care funcţionează. E important cât dorm, dacă le e foame, tu câtă răbdare ai în acel moment. Aşa că predictibilitate ZERO, poate doar după ce se culcă. Dar ne iubim tare-tare şi luptăm să trăim conştienți de măreţia momentelor acestora unice și irepetabile. Cel mai sugestiv este filmul „Singur acasă, toate părțile, în acelaşi timp.  Diferența ar fi că nu cred că aș uita vreun copil atunci când plecăm din casă, sper!”,  a spus Adela Popescu.

Adela Popescu a vorbit despre viața cu 3 copii.
Adela Popescu împreună cu cei doi copii[Sursa foto: Facebook]

Radu Vâlcan, despre cum își împart treburile în casă

Din cauza faptului că sunt două persoane extrem de ocupate și solicitate, pe plan profesional, Radu Vâlcan spune că nu există o regulă, după care să aibă grijă de copii. Se ajută reciproc de fiecare dată, iar el încearcă, de cele mai multe ori, să-și susțină soție prin orice mijloace.

Adela Popescu a vorbit despre viața cu 3 copii.
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan oferă publicului prima imagine cu mezinul familiei, Adrian: „Aștept păreri despre cine cu cine seamănă”

„Fiecare cum apucă, nu există momente pe care ni le-am împărțit într-un fel anume şi nici vreo regulă bine stabilită anterior. Pentru că sunt încă mici, caută mereu atenția mamei, motiv pentru care încerc să o ajut cum pot, să o mai degrevez, să se odihnească.", a povestit Radu Vâlcan.