Stiri mondene

Adela Popescu și Radu Vâlcan oferă publicului prima imagine cu mezinul familiei, Adrian: „Aștept păreri despre cine cu cine seamănă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan oferă publicului prima imagine cu mezinul familiei, Adrian
Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima imagine cu mezinul familiei, Adrian [Sursa foto: Viva/Facebook ]
Adela Popescu și Radu Vâlcan au realizat o ședință foto de excepție alături de cei trei băieți ai lor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au arătat pentru prima oară pe cel mai nou membru al familiei lor și au vorbit despre viața de familie cu trei copii. 

Citeste si: Radu Vâlcan și Adela Popescu, moment neașteptat în această dimineață! Cei doi soți, agresați în trafic: „I se umflase gântul”

Adela Popescu a postat prima fotografie cu Adrian: „Ăstia suntem, dragilor, TOTI”

Adela Popescu și Radu Vâlcan apar pe coperta revistei Viva de luna aceasta, alături de cei trei fii ai lor. Este pentru prima dată când îl arată pe fiul lor cel mic, Adrian și pentru prima dată au realizat o ședință foto cu toți cei trei copii ai lor.

Cei doi soți au recunoscut că nu a fost deloc ușor la ședința foto, mai ales că au trei prichindei plini de energie care nu vor sa stea locului sub nicio formă.

„Nu a fost deloc ușor, dar îţi spun sincer că a fost mai bine decât ne așteptam. Mă refer în special la Andrei și Adrian, pentru că Alexandru abia aștepta această ședință foto. Dar și pentru că am avut parte de ajutor pe lângă noi”, a spus Radu Vâlcan pentru Viva.

Adela Popescu și Radu Vâlcan oferă publicului prima imagine cu mezinul familiei, Adrian
Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima imagine cu mezinul familiei, Adrian[Sursa foto: Viva/Facebook ]

„A fost… ca în orice zi acasă la noi. Adică imprevizibil, solicitant, cu miiiici accente de furie, urmate imediat de momente de drăgălăşenie. Multe „NU-uri, câteva „DA-uri, însă în final satisfăcuţi că vom vedea câteva imagini ce ne vor servi drept „hrană pentru suflet peste ani. Singura diferenţă dintre o zi normală de la noi de acasă şi această şedintă foto constă în faptul că, de data asta, am avut şi martori fără copii, care cred că și-au promis că nici nu vor face prea curând. (zâmbește)”, a declarat și Adela Popescu. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan oferă publicului prima imagine cu mezinul familiei, Adrian
Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima imagine cu mezinul familiei, Adrian[Sursa foto: Viva/Facebook ]

De asemenea, Adela Popescu a postat fotografia de pe coperta celui mai recent număr al revistei Viva și pe contul ei de Instagram. Prezentatoarea le-a dat și o provocare fanilor din mediul online: „Tadaaam!!! Astia suntem, dragilor, TOTI! 😅 Astept pareri despre cine cu cine seamana. Sa vedem cine pierde pariul si culca copiii diseara. :) Ps: Mai multe fotografii, plus un interviu enervant de sincer, in noul numar al revistei  @vivaromania ”.