Stiri mondene

Radu Vâlcan, surpriză neașteptată pentru Adela Popescu! Cum și-a surprins soția: ”Cel mai romantic gest pe care l-a făcut”

Radu Vâlcan, surpriză neașteptată pentru soția sa, Adela Popescu
Radu Vâlcan, surpriză neașteptată pentru soția sa, Adela Popescu [Sursa foto: Instagram]
Radu Vâlcan i-a pregătit o surpriză plăcută soției sale, Adela Popescu. Uite despre ce este vorba!

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa prezentatoare de televiziune este o persoană norocoasă pentru că are lângă ea un soț care o ajută de fiecare dată și o iubește necondiționat. Recent, Radu Vâlcan a decis să-i facă o surpriză plăcută soției sale, mergând să o ia pe mama copiilor săi de la locul de muncă, fără să o anunțe.

Gestul său a emoționat-o profund pe actriță, motiv pentru care a imortalizat momentul. Ulterior, prezentatoarea TV a decis să le împărtășească și fanilor din mediul online, spunând că este un gest romantic și normal pe care soțul ei l-a făcut. 

„A venit soțul să mă ia fără să îmi spună. Mi se pare cel mai romantico-normal gest pe care l-a făcut în ultimul timp.”, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Cum reușește Adela Popescu să îmbine jobul cu meseria de mamă

Meseria de părinte este grea, însă cu dedicare, implicare și iubire obstacolele sunt înfruntate cu succes. În cadrul unui interviu, soția lui Radu Vâlcan le-a dezvăluit fanilor cum reușește să îmbine jobul cu meseria de mamă.

  Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă. Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că atunci începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a spus Adela Popescu.

Citește continuarea aici!