Stiri

A apărut primul teaser oficial al noului serial House of the Dragon

A apărut primul teaser oficial al noului serial House of the Dragon
[Sursa foto: Facebook ]
Începe numărătoarea inversă pentru lansarea serialului "House of the Dragon". Primul teaser oficial a apărut deja.

 Isteria creată de serialul "Game of Thrones" va continua. HBO va lansa în curând "House of the Dragon", un serial a cărui acţiune se va desfăşura cu 200 de ani înainte de evenimentele din "Game of Thrones". 

Primul teaser oficial al serialului "House of the Dragon" a fost lansat

 "House of the Dragon", la fel ca "Game of Thrones", este adaptat după scrierile lui George R.

R. Martin. Dacă Urzeala Tronurilor a fost conceput după seria "A Song of Ice and Fire", "House of the Dragon" are ca sursă romanul "Fire & Blood", scris în 2018. Acţiunea noului serial are loc cu 200 de ani înainte de evenimentele petrecute în "Game of Thrones".

A apărut primul teaser oficial al noului serial House of the Dragon

 Ideea acestui serial a pornit în 2019, după succesul imens pe care l-a avut "Game of Thrones".

Castingul a început în luna iunie a anului trecut, iar serialul a fost filmat în mare parte în Marea Britanie. Filmările au început în aprilie 2021 şi se pare că nu mai avem mult de aşteptat până la premieră. Serialul va putea fi urmărit pe HBO anul viitor, dar încă nu a fost anunţată o dată exactă. Cert este că primul sezon va conţine zece episoade. Deocamdată, se cunosc câţiva dintre actorii care vor juca în "House of the Dragon". Paddy Considine, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno şi Fabien Frankel fac parte din distribuţie.

 "Game of Thrones" este unul dintre cele mai de succes show-uri TV din istorie. Serialul a fost urmărit de zeci de milioane de oameni din întreaga lume. În plus, Guinness World Records l-a numit cel mai piratat serial din istorie. Doar în 2015, au fost sesizate peste 7 milioane de descărcări ilegale ale serialului. "Game of Thrones" a fost recunoscut o capodoberă şi de specialişti, nu doar de public. Serialul a primit 743 de nominalizări şi 269 de premii la diferite gale şi festivaluri de film.