Stiri mondene

Kit Harington, protagonistul serialului „Game Of Thrones”, dezvăluiri despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia: ”Ajungem într-un punct în care...”

Kit Harington, protagonistul serialului „Game Of Thrones”, dezvăluiri despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia
Actorul Kit Harington a vorbit despre lupta sa cu dependenţa de alcool şi depresia în timpul filmărilor. Ce dezvăluiri a făcut protagonistul serialului „Game Of Thrones”?!

Kit Harington, interpretul lui Jon Snow din "Game of Thrones", a fost internat într-o clinică de lux de dezintoxicare din Connecticut. Actorul britanic a luat această decizie pentru a combate stresul din viața sa, dar și pentru că a ajuns să consume alcool în exces. Kit Harington ar fi primit un diagnostic cu câteva săptămâni înainte de finalul "Game of Thrones" şi s-ar fi internat după ultima sa apariţie publică, la premiera din Irlanda a super-producţiei HBO.

Kit Harington, protagonistul serialului „Game Of Thrones”, dezvăluiri despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia

În cadrul unui interviu, Kit Harington și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre lupta sa cu dependenţa de alcool şi depresia în timpul filmărilor. Conform spuseelor sale, îndrăgitul actor a trăit lucruri "traumatizante" în timpul şi după filmările la serial.

”Ajungem într-un punct în care avem impresia să suntem o persoană rea, când ne simţim atât de ruşinaţi. Avem impresia că nu există ieşire, că aşa e corect să fim.(...) "Iar prin trezire îți spui: "Pot să mă schimb", a spus Kit Harington.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kit Harington Official 🔵 (@kit_haringtonprofileofficial)

Kit Harington și-a luat o pauză de un an în carieră 

După finalul serialului" Game of Thrones", actorul britanic a luat o pauză de un an în carieră. În continuare, interpretul lui Jon Snow din "Game of Thrones" a vorbit și despre depresie, spunând că s-a gândit la ce este mai rău. Din fericire, actorul a trecut peste toate momentele grele din viața sa, iar în prezent, Kit Harington a confirmat că se simte bine.

Kit Harington, protagonistul serialului „Game Of Thrones”, dezvăluiri despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia

"Am trecut prin perioade de depresie profundă în care voiam să fac tot felul de lucruri. Dar poate că vordind despre ele va ajuta pe cineva, undeva. Nu vreau să fiu considerat un martir sau cineva special.(...) "Viaţa este frumoasă. Am un copil şi o relaţie bună. Sunt un om fericit, mulţumit şi treaz", a mai adăugat Kit Harington.