Stiri

A apărut posterul filmului ”Mission Impossible-Dead Reckoning Part One”, al lui Tom Cruise

A apărut posterul filmului ”Mission Impossible-Dead Reckoning Part One”, al lui Tom Cruise
Mission Impossible-Dead Reckoning  [Sursa foto: Instagram]
”Mission Impossible-Dead Reckoning” este filmul care va ține în suspans pe toată lumea. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cascadoriile lui Tom Cruise.

Unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, Tom Cruise, este pregătit să amuze fanii și publicul larg cu o altă continuare a filmului  ”Mission Impossible-Dead Reckoning”, după ce i-a impresionat cu interpretarea sa fantastică din ”Top Gun: Maverick”. Mult așteptata producție este un film thriller de spionaj și, totodată, o continuare a ”Mission Impossible- Fallout” din 2018. Filmul este regizat de Christopher McQuarrie și este programat să fie lansat pe 14 iulie 2023. 

Citește și: „Nu cred că ar trebui să vorbesc despre asta”. Gerard Pique recunoaște că a ascultat piesa Shakirei, în care el și iubita lui sunt umiliți

A apărut posterul filmului ”Mission Impossible-Dead Reckoning Part One”, al lui Tom Cruise
Tom Cruise [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Să se șocheze lumea”. Ce a pățit Delia în plină stradă? Vedeta a fost confundată cu sora ei, Oana Matache

A apărut posterul filmului ”Mission Impossible-Dead Reckoning Part One”

Producătorii au lansat astăzi primul poster pentru filmul ”Mission Impossible-Dead Reckoning”, alături de o descriere, în care scria: „Iată posterul oficial pentru #MissionImpossible-Dead Reckoning Part One, cu @TomCruise. Numai în cinematografe din iulie 2023.” Tom Cruise a ratat anul acesta ceremonia de decernare a Premiilor Osacar pe fondul programului său încărcat, din cauza filmărilor, însă va putea fi urmărit în curând pe marile ecrane. Recent, Tom a fost văzut filmând scene pentru partea a doua din Dead Reckoning pe un portavion în largul coastei Italiei. 

A apărut posterul filmului ”Mission Impossible-Dead Reckoning Part One”, al lui Tom Cruise
Mission Impossible-Dead Reckoning Part One[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, din nou împreună: „Felul în care îl privea spune multe”. Iată gestul care le-a dat fanilor de gândit

Posterul creează deja suspans pentru iubitorii filmelor de acțiune, deoarece Tom poate fi văzut căzând din cer împreună cu o motocicletă. Actorul, în vârstă de 60 de ani, despre care se știe că efectuează el însuși fiecare cascadorie din film, i-a lăsat din nou uimiți pe fani cu cascadoria sa remarcabilă cu motocicleta.

În trecut, realizatorii au împărtășit și videoclipul din culisele filmărilor pentru ”Mission Impossible-Dead Reckoning”. În BTS, celebrul actor poate fi văzut mergând pe o motocicletă de pe o stâncă înaltă. El însuși a declarat la începutul videoclipului că aceasta este cea mai periculoasă cascadorie pe care a încercat-o vreodată.

Din distribuția filmului fac parte: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Frederick Schmidt, Charles Parnell, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma și Mark Gatiss. Christopher McQuarrie revine pentru a scrie și a regiza mult așteptatul film, iar împreună cu Tom Cruise s-au asociat ca producători cu David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger și Tommy Gormley.