Stiri mondene

„Mă jigneau foarte mult. Îmi ziceau "pocăita". Lidia Buble a suferit în copilărie din cauza religiei penticostale

Lidia Buble a fost jignită în copilărie din cauza religiei penticostale
Lidia Buble [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Lidia Buble a recunoscut că a fost jignită în copilărie din cauza religiei penticostale. Cum a reușit să treacă peste toate vorbele urâte?

Lidia Buble spune că în copilărie a fost jignită în repetate rânduri din cauza cultului religios din care ea şi familia ei fac parte. Invitată în platoul emisiunii Teo Show, artista a vorbit deschis și sincer despre cele mai dificile momente din copilăria ei, dar a povestit și despre faptul că s-a confruntat mult timp cu replicile răutăcioase ale colegilor ei de școală.

Lidia Buble a fost jignită în copilărie din cauza religiei penticostale
Lidia Buble[Sursa foto: Facebook]

Când era la școală, Lidia Buble era foarte neastâmpărată și nu suporta să audă că cineva vorbește urât despre familia ei.

Cântăreața era numită „pocăită' și religia ei era privită cu dispreț de colegi. Cântăreața i-a povestit lui Teo Trandafir că încerca să își apere frații și nu își dorea ca aceștia să sufere din cauza vorbelor răutăcioase. 

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre dorința de a-și întemeia o familie: „Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple”

„Trebuie să recunosc că am fost un copil foarte năzbâtios, care preferă să ia o mamă de bătaie, dar care să facă întotdeauna ce-și dorește și ce-i place și am avut o plăcere, eram că o cloșcă, îmi apăram frații, credeam că eu sunt puternică și că pot să le duc pe toate. Da, le mai rupeam gleznele că la pui din când în când, vorba mea.  Când e vorba despre mine las să treacă, dar când e vorba despre familia mea, nu știu, se aprind niște beculețe roșii și nu mai țin cont de nimic.

Numai prostii am făcut. Pe la 16 ani și jumătate, când am avut și primul iubit, am început să mă schimb, că eram foarte băiețoasă. 

Lidia Buble a fost jignită în copilărie din cauza religiei penticostale
Lidia Buble[Sursa foto: Facebook]

Am mai primit și mesaje neplăcute despre surorile mele, că ele sunt mai expuse, au și ele pagini de socializare, dar toate lucrurile astea au început încă din copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a patra, iar toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita'.  Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit. Mai primesc pe internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, jignită și din cauza astepectului fizic

În momentul când a intrat în lumina reflectoarelor, Lidia Buble a trebuit să înfrunte și jignirile pe seama dimensiunii nasului Mulți au început să o ironizeze cum că îl are prea mare, iar ea, de altfel, a mărturisit că nu știa acest lucru până să pătrundă în industria muzicală.

Citește și: Lidia Buble, experiență înfricoșătoare în Maldive: "Am zis că mi se oprește inima. M-am făcut la față toate culorile curcubeului!"

„Eu am mai spus asta și am tot repetat, eu am aflat că am nasul mare atunci când am intrat în industria muzicală și nu înțelegeam la fiecare piesă pe care o lansam, fiecare videoclip, fiecare poză eram jignită pe tema asta. Mi-a dat Dumnezeu puterea să trec peste și că l-am avut alături pe tatăl meu care mereu a știut cum să ne crească și să ne sfătuiască: «Tati, sunteți frumoase așa cum v-a lăsat Dumnezeu». Eu niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare sau să-mi doresc să schimb ceva la mine, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe cei din jurul meu, dacă pe mine nu mă deranjează”, a mai precizat artista.