Stiri

Tom Cruise întrerupe filmările pentru "Mission: Impossible 8" pentru a participa la Încoronarea Regelui Charles al III-lea

Tom Cruise întrerupe filmările pentru
Tom Cruise [Sursa foto: Instagram]
Tom Cruise se află printre starurile invitate la ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea, așa că în mai, actorul va lua o pauză de la filmări.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume, iar în prezent se ocupă de filmările pentru blockbuster-ului său "Mission: Impossible 8". Vedeta, despre care se știe că este un adevărat regalist după prietenia sa cu Kate Middleton și prințul William, a fost invitat la încoronarea regelui Charles al III-lea și nu își dorește sub nicio formă să rateze marele eveniment. Se pare că Tom Cruise și-ar fi anulat fimările pentrua merge la Westminster Abbey, pe 6 mai, unde va avea loc ceremonia. 

Tom Cruise întrerupe filmările pentru "Mission: Impossible 8" pentru a participa la Încoronarea Regelui Charles al III-lea
Tom Cruise[Sursa foto: Instagram]

Citește și: O româncă angajată MApN l-a găsit pe Tom Cruise în mulțime și s-a pozat alături de el. Actorul a împlinit recent 60 de ani. Ce detaliu au observat internauții la poza cu cei doi

Tom Cruise a fost invitat la ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea

Tom Cruise lucrează în prezent la cel mai nou film al său, "Mission: Impossible 8", însă presa din străinătate a raportat că vedeta va anula filmările pentru a lua parte la Încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Monarhul în vârstă de 60 de ani va fi încoronat pe 6 mai,iar starul de la Hollywood are onoarea să fie printre invitați. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tom Cruise (@tomcruise)

„Este un eveniment extrem de prestigios și Tom este un adevărat regalist – plus că acum este apropiat de Prințul William și Kate. Tom le-a spus șefilor să închidă producția pentru Mission: Impossible în weekendul Încoronării pentru a se asigura că poate participa”, au spus surse apropiate actorului, potrivit The sun

Evenimentul regal este o zi „de la care nu va lipsi pentru nimic în lume” şi „nu doreşte să refuze invitaţia”, așa că Tom Cruise a cerut studioului Paramount să oprească filmările pe perioada weekendului. Mai mult chiar, celebrul actor va lua parte la încoronare alături de Prințul William și Kate. Se pare că s-a legat o prietenie frumoasă între ei după ce Tom și cuplul princiar au participat împreună în luna iulie a anului trecut la finala de la Wimbledon. În plus, vedeta a făcut furori la premiera din Londra a filmului "Top Gun: Maverick", după ce a luat-o de mână pe Kate Middleton pentru a o ajuta să urce câteva scări.  

Tom Cruise întrerupe filmările pentru "Mission: Impossible 8" pentru a participa la Încoronarea Regelui Charles al III-lea
Tom Cruise[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tom Cruise va fi onorat cu Premiul „David O. Selznick”. Actorul va produce şi va juca în „Mission: Impossible- Dead Reckoning”

Tom Cruise este foarte dedicat muncii sale, mai ales că toată lumea știe că își pregăteşte cascadoriile mai multe luni. Având în vedere că în prezent își ocupă tot timpul cu realizarea filmelor sale, decizia de a întrerupe filmările pentru Încoronarea Regelui Charles  a surprins pe toată lumea.  

„A șocat pe unii oameni din film, deoarece Tom este atât de dedicat meșteșugului său și nu s-ar abate niciodată de la programele sale intense de producție. Dar ceva la fel de important – și măreț – precum Încoronarea Regelui Charles este ceva ce nu și-ar dori să rateze. Este un lucru imens pentru Tom să fie invitat și este onorat”, a mai adăugat sursa.