Stiri mondene

Tom Cruise, victimă a operațiilor estetice?! Celebrul star de la Hollywood are fața ”umflată” și este greu de recunoscut. Fanii sunt de-a dreptul șocați: ”Ce-i cu pomeții de babuin”

Tom Cruise, victimă a operațiilor estetice
Tom Cruise [Sursa foto: Facebook]
Tom Cruise a ajuns să fie de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice. Ce părere au admiratorii actorului?

O mulțime de vedete și-au schimbat radical look-ul după ce au devenit celebre la Hollywood, iar multe dintre ele au devenit de nerecunoscut. În timp ce unele și-au făcut schimbări de look foarte reușite, altele celebrități și-au distrus chipul cu operații estetice. Tom Cruise, unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, și-a făcut de-a lungul vremii mai multe retușuri, unele mai reușite, altele de-a dreptul „catastrofale”. 

Tom Cruise, victimă a operațiilor estetice
Tom Cruise[Sursa foto: Facebook]

Dawn Attewell, specialistă în proceduri estetice, a declarat recent pentru FEMAIL că aspectul șocant al lui Cruise a fost rezultatul „ de umplere excesivă a ridurilor ” și „ umflare după procedură estetică ”: „ A desea, procedurile chirurgicale, cum ar fi o lliftingul gâtului, combinat cu alte intervenții, ar putea crea acest tip de umflătură în aceste zone .

Citește și: Tom Cruise, actorul cu cel mai mare câștig de la Hollywood, care câștigă peste 100 de milioane de dolari pentru rolul din ”Top Gun: Maverick”

De asemenea, actorul și-ar fi făcut și un transplant de păr, dar și mai multe tratamente de întindere a pielii. În cele mai noi apariții oficiale ale sale, actorul din Top Gun are părul lung și buclat, însă fața lui pare în continuare un pic umflată în anumite zone.

Tom Cruise, victimă a operațiilor estetice
Tom Cruise

Tom Cruise, val de reacții pe internet: ”Și-a făcut ceva la față sau s-a îngrășat puțin” 

Amintim că  Tom Cruise  a apărut la un meci de baseball cu o înfățisare total schimbată, ceea ce i-a făcut pe utilizatorilor rețelelor sociale să speculeze că actorul și-ar fi făcut operații estetice. În vârstă de 60 de ani, starul pare ușor umflat la față în fotografiile realizate în timp ce privea meciul dintre Los Angeles Dodgers și San Francisco Giants, din tribune.

Citește și: Tom Cruise întrerupe filmările pentru "Mission: Impossible 8" pentru a participa la Încoronarea Regelui Charles al III-lea

„Ce-i cu pomeții de babuin umflat?”,/ „Ce ți-ai făcut la frumoasa ta față? Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune la meciul cu Dodgers. Nu-ți mai pune mizerii în față, pe rog”./ „Tom și-a făcut ceva la față sau s-a îngrășat puțin. Dar este tot Tom al nostru”, sunt o parte din reacțiile pe care Tom Cruise le-a primit din partea fanilor.

După ce a stîrnit reacții controversate cu înfățișarea sa bizară, recent, Tom Cruise a apărut cu un look mult mai natural la o petrecere dată de Academia Americană de Film. Starul de la Hollywood este în formă maximă și a demonstrat-o la cea mai recentă petrecere mondenă la care a participat.

Tom Cruise
Tom Cruise

Filmul lui Top Gun: Maverick are 4 nominalizări la Premiile Oscar din acest an, așa că Tom a fost invitat de onoare la evenimentul organizat de Academia Americană de Film. Chiar dacă actorul nu a fost nominalizat pentru prestația sa, Top Gun 2 a primit o nominalizare pentru cel mai bun film.