Stiri mondene

31 august 2022: Richard Gere împlineşte 73 de ani. Lucruri mai puţin cunoscute despre marele actor

Richard Gere împlineşte 73 de ani.
Richard Gere împlineşte 73 de ani. [Sursa foto: Instagram]
Richard Gere își serbează ziua onomastică pe 31 august 2022. Actorul american împlinește frumoasa vârstă de 73 de ani.

Richard Gere este considerat unul dintre cei mai frumoși, apreciați și cuceritori actori de la Hollywood, făcând furori cu rolul lui din producția de succes „Pretty Woman”, unde a jucat alături de Julia Roberts, în anii `90. Mai mult, vedeta a fost desemnată „Cel mai sexy bărbat” de către publicația People în 1999.

Richard Gere împlineşte 73 de ani.
Richard Gere 

Îndrăgitul actor va împlini pe 31 august vârsta de 73 de ani și se vede că timpul și-a pus amprenta pe chipul lui, fiind de nerecunoscut.

Chiar și așa, starul de peste ocean nu și-a pierdut șarmul și este un bărbat la fel de cuceritor. 

Richard Gere împlinește 73 de ani
Richard Gere împlinește 73 de ani[Sursa foto: Instagram]

Născut la 31 august 1949 în Philadelphia (SUA), Richard Gere a crescut într-o fermă aflată la periferia New York-ului. Tatăl său, Homer George Gere (născut în 1922) a lucrat ca agent de asigurări pentru Compania Națională de Asigurări, iar mama Doris Anna Tiffany (1924-2016) a fost o casnică.

În copilărie, Richard Gere a fost fascinat de muzică, motiv pentru care a învăţat să cânte la câteva instrumente şi chiar a compus melodii pe care le interpreta la spectacolele şcolare. 

Richard Gere împlinește 73 de ani
Richard Gere împlinește 73 de ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cameron Diaz îşi serbează ziua de naştere pe 30 august. Câţi ani împlineşte faimoasa actriţă?

Gerard Gere a renunțat la colegiu la vârsta de 19 ani pentru a deveni actor.

A studiat la University of Massachusetts Amherst, unde a intrat cu o bursă de sport și unde a urmat studii de filosofie, dar a renunțat după doi ani de școală.

Puține persoane știu faptul că actorul și-a dedicat o mare parte a timpului practicării buddhismului. A studiat buddhismul zen și pe cel tibetan la Gelugpa School of Tibetan Buddhism, fiind implicat activ în lupta pentru drepturile omului din Tibet, lucru ce i-a adus interdicția de a mai intra în China.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Richard Tiffany Gere (@richardtiffanygereoffical)

Richard Gere se iubește cu o femeie cu 34 de ani mai tânără

Richard Gere este însurat cu jurnalista spaniolă Alejandra Silva, cu care are doi fii, născuți între 2018 și 2020. Richard Gere mai are un fiu cu Carey Lowell, Homer, în vârstă de 21 de ani. Actorul și femeia cu 34 de ani mai tânără sunt căsătoriți de peste patru ani, iar înainte de asta au avut o relație la distanță în două țări: SUA și Spania. După nuntă, cuplul s-a stabilit la New York, dar petrece mult timp în țara europeană, patria Alejandrei.

Richard Gere împlinește 73 de ani
Richard Gere și Alejandra Silva

Citeste si: 29 august 2022. William Levy își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește actorul

Printre femeile cu care a avut relații se numără nume precum Diane von Furstenberg, Barbara Carrera, Barbra Streisand, Priscilla Presley, Kim Basinger, modelul Laura Bailey, Tina Chow, Dalila Di Lazzaro, Padma Lakshmi. A fost căsătorit cu Cindy Crawford între 1991 și 1995 și cu modelul și actrița Carey Lowell între 2002 – 2016.