Stiri mondene

29 august 2022. William Levy își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește actorul

william levy
William Levy își sărbătorește ziua de naștere  [Sursa foto: Instagram]
William Levy își sărbătorește ziua de naștere pe data de 29 august.

William Levy este unul dintre cei mai cunoscuți actori cubanezi, care a apărut în unele dintre cele mai populare telenovele. Actorul care a înnebunit milioane de femei din întreaga lume s-a născut pe data de 29 august 1980, în Cojímar, Havana, Cuba.

29 august 2022. William Levy împlinește 42 de ani

William Levy, pe numele său compley William Levy Gutiérrez, este un actor cubanez american, însă prima sa activitatea a fost ca model.

El a ajuns cunoscut pentur rolurile pe care le-a interpretat în serialele „Mi vida eres tú”, „Olvidarte jamás”, „Sortilegio” și „El camion de Joe”. Alte roluri de menționat le-a avut în proiecte precum „Pasión”, „Cuidado con el ángel”, „Acorralada”, „Triunfo del amor” și „La Tempestad’”.

Citeste si: Cansu Dere, actrița principala din serialul “Infidelul”, a trecut prin experiența trădării în dragoste: “Minciuna este ceva atât de urât încât nu vreau să am un mincinos în viața mea”

Pe data de 29 august 2022, William Levy împlinește 42 de ani. El și-a început cariera în anul 2003 și până în prezent a apărut în multe seriale, filme, emisiuni, dar și clipuri muzicale. Celebrul actor cubanez a lucrat în mai multe filme, iar printre ele se numără „The Single Moms Club”, „Addicted” și „Resident Evil: The Final Chapter”.

william levy
William Levy împlinește 42 de ani [Sursa foto: Instagram]

Pe lângă faptul că este un actor extrem de cunoscut, William Levy este un fost model care a fost în trecut una dintre fețele agenției Next Models, potrivit The Famous People.

Viața amoroasă a actorului William Levy

William Levy și actrița Elizabeth Gutiérrez au format un cuplu pentru aproximativ 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2003 și au împreună doi copii, Christopher Alexander și Kailey Alexandra. Relația lor a fost una tumultuoasă, cu multe despărțiri, dar întotdeauna și-au găsit din nou drumul unul spre celălalt.

În luna ianuarie a anului 2022, William Levy și Elizabeth Gutiérrez și-au anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, iar de data aceasta susțin că este definitivă. Actorul a mărturisit că este pregătit pentru un nou capitol din viața lui.