Stiri mondene

Brad Pitt și Emily Ratajkowski, cel mai nou cuplu de la Hollywood?! Cele două celebrități au fost surprinse pe străzile Parisului

Brad Pitt și Emily Ratajkowski, cel mai nou cuplu de la Hollywood?!
Brad Pitt și Emily Ratajkowski, cel mai nou cuplu de la Hollywood?!
Actorul Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, și fotomodelul Emily Ratajkowski, de 31 de ani, ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood.

La șase ani de la despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt pare că și-a găsit o nouă iubită! Presa americană susține faptul că celebrul actor a fost văzut de mai multe ori în apropierea lui Emily Ratajkowski (31 de ani), actriță și fotomodel americană, născută însă în Marea Britanie. Cei doi au luat prânzul împreună la un restaurant plin de farmec din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, Statele Unite ale Americii.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski[Sursa foto: Instagram]

„Lui Brad i-a păcut de Emily la petrecerea Vanity Fair Oscar din 2020. Nu erau într-o zonă privată sau ceva de genul acesta, dar vorbeau cu prietenii din jur. Evident, pe atunci o posibilă idilă ar fi fost interzisă. Ea era fericită, fiind căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, iar Brad a respectat asta. El a cerut să iasă, iar ea a spus `da`.

Ea a spus întotdeauna că Brad e drăguț și, așa cum a văzut ea, ce a avut de pierdut?”,
, a declarat o sursă apropiată din anturajului actorului pentru  OK! Magazine.

Brad Pitt și Emily Ratajkowski, cel mai nou cuplu de la Hollywood?!
Brad Pitt

Momentan, nici Brad Pitt, nici Emily nu au confirmat oficial faptul că formează un cuplu, iar conform surselor intime celor doi, legătura lor este una recentă, relația aflându-se într-un stadiu incipient.

Rămâne de văzut dacă cele două celebtități vor confirma, în mod oficial, povestea de dragoste pe care o trăiesc sau vor prefera să stea departe de lumina reflectoarelor și a publicului curios.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski divorțează de soțul ei, Sebastian Bear-McClard 

Emily Ratajkowski s-a căsătorit în 2018 cu actorul Sebastian Bear-McClard, alături de care are un băiețel născut în 2021, pe nume Sylvester Apollo. Separarea dintre Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-ar fi produs din cauza faptului că bărbatul ar fi înşelat-o, iar aceasta a decis să nu îl ierte. Din câte se pare, actriţa nu mai poartă verigheta de ceva timp, semn că relaţia dintre cei doi a ajuns la final. 

Emily Ratajkowski divorțează de soțul ei, Sebastian Bear-McClard 
Emily Ratajkowski divorțează de soțul ei, Sebastian Bear-McClard 

Citeste si: Motivul divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Un raport FBI dezvăluie că actrița ar fi fost agresată

„S-au despărțit recent. Emily e ok, a fost decizia ei. E puternică și focusată pe fiul ei. Iubește să fie mamă. ”, a declarat o sursă apropiată modelului pe 18 iulie, pentru People.