Stiri

26 august 2022. Macaulay Culkin din „Singur acasă” își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește actorul?!

Macaulay Culkin din „Singur acasă” își serbează ziua de naștere
Macaulay Culkin din „Singur acasă” își serbează ziua de naștere [Sursa foto: Captură Video/Twitter]
Celebrul Macaulay Culkin își serbează ziua de naștere pe 26 august.

Macaulay Culkin a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume, după apariția sa în celebrele filme „Singur acasă”. El a jucat personajul Kevin McCallister în filmele „Singur Acasă” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”.

Filmele au devenit un simbol al Crăciunului și sunt difuzate în fiecare an, în pragul sărbătorilor, chiar și la mai bine de 30 de ani de la prima difuzare.

Macaulay Culkin s-a născut pe data de 26 august 1980, în Manhattan, New York, Statele Unite ale Americii. În 2022, celebrul actor american împlinește vârsta de 42 de ani.

Citeste si: 25 august 2022. Blake Lively își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește?!

Macaulay Culkin din „Singur acasă” își serbează ziua de naștere
Macaulay Culkin din „Singur acasă” își serbează ziua de naștere[Sursa foto: Instagram]

26 august 2022. Actorul Macaulay Culkin împlinește 42 de ani

Macaulay Culkin a devenit faimos în 1990, după ce a cucerit publicul cu apariția în filmul „Singur acasă” și a devenit rapid unul dintre cei mai faimoși copii actori ai anilor 1990. În adolescență, el a făcut un pas înapoi și a renunțat la actorie.

El a reapărut în spațiul public după mai bine de 20 de ani și a decis să apară ocazional pe micile ecrane. El a avut mai multe probleme din cauza substanțelor interzise, însă a reușit să scape de orice adicție și să revină la un stil de viață sănătos.

Macaulay Culkin a luat decizia de a se îndrepta și spre alte domenii. El a format o trupă de muzică numită Pizza Underground, alături de care a și făcut un turneu în anul 2017.

Citeste si: Sărbătorita zilei de astăzi: Andra împlinește 36 de ani! Mesajul transmis de soțul artistei, Cătălin Măruță: „Meriți tot ce e mai frumos pe lume”

În viața privată, Macaulay Culkin formează un cuplu alături de actrița Brenda Song de mai bine de patru ani de zile. Cei doi sunt logodiți și au împreună un băiețel pe nume Dakota, în vârstă de un an și patru luni. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare și au fost văzuți pentru prima oară în calitate de cuplu în iulie 2017, în Los Angeles.

Macaulay Culkin din „Singur acasă” își serbează ziua de naștere
Macaulay Culkin din „Singur acasă” își serbează ziua de naștere[Sursa foto: Instagram ]