Stiri

Cum arată Macaulay Culkin la 41 de ani: Imagini noi cu Kevin din "Singur acasă"

Cum arată Macaulay Culkin la 41 de ani Imagini noi cu Kevin din Singur acasă
[Sursa foto: Facebook ]
Macaulay Culkin s-a cuminţit, la 41 de ani. Kevin din "Singur acasă" şi-a întemeiat o familie şi îşi vede de carieră.

 Macaulay Culkin s-a obişnuit, în sfârşit, cu celebritatea. Actorul din "Singur acasă" nu mai are probleme cu drogurile şi cu alcoolul şi, mai mult decât atât, o duce foarte bine, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Ce mai face şi cum arată Macaulay Culkin la 41 de ani

 Macaulay Culkin s-a născut în New York, în 1980, într-o familie cu zece membri.

Talentul său a fost recunoscut încă de la o vârstă fraagedă, aşa că a început să apară în diverse producţii, încă de la 4 ani. Adevărata faimă a reuşit să o cunoască în 1990, când a jucat rolul lui Kevin McCalister în filmul "Singur acasă".

Cum arată Macaulay Culkin la 41 de ani Imagini noi cu Kevin din Singur acasă

După aceea, a avut tot mai multe solicitări, apărând chiar şi în videoclipul piesei "Black or White", a lui Michael Jackson.

La doi ani după primul film al seriei, Macaulay a jucat în "Singur acasă 2". Şi faţă de primul film, când a fost recompensat cu 110.000 de dolari, pentru al doilea a primit nu mai puţin 4,5 milioane de dolari.

Cum arată Macaulay Culkin la 41 de ani Imagini noi cu Kevin din Singur acasă

 Nu toată lumea este pregătită însă pentru celebritate şi sumele imense de bani câştigate. A fost şi cazul lui Macauley Culkin, care din copilul simpatic din "Singur acasă" s-a transformat radical.

S-a refugiat în alcool şi droguri, intrând într-un con de umbră. S-a internat de nenumărate ori din cauza dependenţelor sale şi nimeni nu îi mai dădea şanse pentru a-şi reveni.

Cum arată Macaulay Culkin la 41 de ani Imagini noi cu Kevin din Singur acasă

 La 41 de ani însă, Macauley Culkin este un alt om. Actorului îi merge de minune atât pe plan personal, cât şi în cariera de actor. Artistul şi iubita sa, Brenda Song, au devenit părinţi în luna aprilie a acestui an. Fiul cuplului a primit numele de Dakota Song Culkin, în amintirea surorii actorului, Dakota, care a murit la doar 29 de ani, în anul 2008. În acest an, Macaulay Culkin a filmat în al zecelea sezon din „American Horror Story”, alături de Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Lily Rabe și Finn Wittrock.