Stiri

25 august 2022. Blake Lively își serbează ziua de naștere. Câți ani împlinește?!

blake lively
Blake Lively, în serialul „Gossip Girl”  [Sursa foto: Captură YouTube]
Una dintre cele mai iubite actrițe își serbează ziua de naștere.

Blake Lively a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Vedeta își sărbătorește ziua de naștere pe 25 august 2022, când împlinește vârsta de 35 de ani. În fiecare an, Blake Lively este sărbătorită de membrii familiei, în special de soțul ei, Ryan Reynolds.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani de zile, iar împreună au trei copii, mai exact trei fete: James, Inez și Betty.

Actrița americană s-a căsătorit cu Ryan Reynolds în anul 2012, iar cei doi au devenit unul dintre cuplurile favorite de la Hollywood.

Citeste si: Motivul pentru care Blake Lively și Leighton Meester, protagonistele serialului „Gossip Girl”sunt rivale în realitate

În urmă cu un an de zile, Ryan Reynolds nu a postat nimic pe Instagram despre ziua de naștere a soției lui.

În stilul său caracteristic și spre amuzamentul fanilor, actorul a postat un Tik Tok la secțiunea de stories, în care apare alături de Mariah Carrey.

„Lucrul meu preferat care s-a întâmplat vreodată pe 25 august”, a scris actorul în dreptul videoclipului. Fanii așteaptă cu nerăbdare „urarea” de anul acesta, în stilul caracteristic, când Blake Lively va împlini vârsta de 35 de ani.

blake lively
Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds [Sursa foto: Instagram]

În ce filme și seriale celebre a jucat Blake Lively

Blake Lively a devenit cunoscută pentru rolul ei din serialul-fenomen „Gossip Girl”. Alte roluri celebre au fost în filme și seriale precum: „Elvis și Anabelle”, „The Town”, „The Sisterhood of the Traveling Pants”. „Viața privată a lui Pippa Lee”, „Lanternă verde”, „Secretul lui Adeline”, „Savages”, „The Shallows”, „All I see is you”, „A simple favor”, și „The Rhytm Section”.

De-a lungul carierei, Blake Lively a câștiat cinci premii importante: People's Choice Award pentru actriţa preferată într-un film dramatic (2017), Premiul Teen Choice pentru cea mai bună actriță într-un serial dramatic (2008, 2011), Premiul Teen Choice pentru cel mai bun star TV feminin debutant (2008) și premiul Washington D.C. Area Film Critics Association Award for Best Ensemble (2010).