Stiri

10 filme de dragoste pe care să le vezi pe Netflix cu o cutie de șervețele lângă tine

10 filme de dragoste pe care să le vezi pe Netflix cu o cutie de șervețele lângă tine
Pe Netflix se regăsesc o mulţime de filme de dragoste, la care cei mai sensibili dintre cei care le vizionează cu greu îşi pot stăpâni lacrimile.

 Oferta de pe Netflix este foarte bogată în ceea ce priveşte filmele de dragoste. Dacă eşti o fire romantică, atunci cu siguranţă îţi vor plăcea aceste producţii din lista de mai jos.

Top 10 filme de dragoste de pe Netflix

 Anna Karenina (2012)

Acest film este o adaptare a romanului cu acelaşi nume, care îi aparţine lui Lev Tolstoi.

Anna Karenina (Keira Knightley) este prinsă între datoria de soţie, rolul soţului fiind interpretat de Jude Law, şi iubirea pentru un ofiţer (Aaron Taylor-Johnson).

10 filme de dragoste pe care să le vezi pe Netflix cu o cutie de șervețele lângă tine

 Against All Odds (1984)

Un fost sportiv de performanţă este angajat de o familie extrem de bogată, pentru a le găsi fata fugită de acasă în America Centrală. Personajul interpretat de Jeff Bridges o găseşte, dar ce doi ajung să se îndrăgostească.

 It Could Happen to You (1994)

Un film cu Nicolas Cage şi Bridget Fonda. El este poliţist, ea ospătăriţă, iar el câştigă 4 milioane la loterie. O comedie romantică ce merită văzută!

 Un Plus Une (2015)

Un cunoscut compozitor, superficial în ceea ce priveşte relaţiile cu femeile, merge în India, unde o cunoaşte pe soţia ambasadorului francez. Cei doi pornesc într-o călătorie la templurile hinduse şi se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste.

 The Boss’s Daughter (2015) 

 La fel ca Un Plus Une, The Boss's Daughter este tot un film de dragoste francez. El este un om simplu, muncitor, iar ea este fiica patronului. Diferenţa de statut social nu îi împiedică să se îndrăgostească nebuneşte unul de celălalt.

 Someone Great (2019)

O comedie foarte interesantă, mai ales pentru cei cărora le place să se distreze în cluburi. Trei prietene vor să se distreze pentru ultima dată, înainte de a face pasul în mod serios spre responsabilităţile de adult.

 Sweet November (2001)

Acesta este un film clasic de dragoste, cu Keanu Reeves şi Charlize Theron. Dacă nu l-ai văzut încă, nu trebuie să să îl ratezi.

10 filme de dragoste pe care să le vezi pe Netflix cu o cutie de șervețele lângă tine

 Atlantique (2019)

Chiar este un film inedit, având în vedere că acţiunea se petrece în Senegal. Atlantique a câştigat premiul Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes.

 The Mirror Has Two Faces (1996) 

Barbara Streisand și Jeff Bridges sunt profesori la aceeaşi facultate şi trecuţi deja de prima tinereţe. Relaţia lor este una platonică la început, dar se va dezvolta într-un mod romantic.

 Eat Pray Love (2010)

Un film senzaţional cu Julia Roberts, în care vei trece de la o stare la alta, fără să îţi da seama.