Stiri

Keira Knightley a renunțat la rolul din serialul „The Essex Serpent”

Keira Knightley
Actrița britanică Keira Knightley a renunțat la rolul din serialul „The Essex Serpent”.

Serialul „The Essex Serpent” este o producție Apple TV și ar fi trebuit să înceapă peste șase săptămâni.

Starul de la Hollywood în vârstă de 35 de ani a renunțat brusc din drama cu costume de milioane de lire sterline, lăsând în aer rolul principal al serialului.

Deși producția fusese deja anunțată, filmările au fost sistate.

Keira Knightley a renunțat la rolul principal din „The Essex Serpent” din cauza unor probleme familiale

Un reprezentant al actriței a declarat pentru presa internațională că starul a renunțat la rol din cauza unor probleme familiale și că a fost un scenariu pe care nu l-a prevăzut. Purtătorul de cuvânt a mai declarat că a spus aceste lucruri deoarece în Marea Britanie cazurile de covid au crescut semnificativ, aducând o serie de măsuri restrictive.

Keira Knightley

„Nu a existat un scenariu confortabil pentru Keira care să poată fi pus în aplicare pentru perioadă extinsă în care trebuie să aibă grijă de copii, perioadă necesară pentru producția care ar fi durat patru luni și jumătate”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al actriței.

Actrița și sotul ei, muzicianul James Righton, au doi copii, Edie, în vârstă de cinci ani și Delilah, care a fost născută în septembrie anul trecut.

Serialul „The Essex Serpent” bazat pe romanul scris de Sarah Perry şi lansat în 2016, are în centru o femeie, recent văduvă, care a ieşit dintr-un mariaj abuziv. Văduva se mută la Londra într-un sat din comitatul Essex, unde este intrigată de o superstiţie locală - o creatură mitică, Şarpele de Essex, a revenit în zonă, potrivit The Sun.

Keira Knightley

Serialul este produs pentru Apple TV Plus de See-Saw Films şi va fi regizat de Clio Barnard („The Selfish Giant”, „The Arbor”). Knightley, nominalizată la Oscar pentru rolurile din „The Imitation Game” şi „Pride & Prejudice”, era producător executiv al serialului. Ea va putea fi văzută în „Silent Night” al lui Camille Griffin şi urmează să joace în miniseria „The Other Typist”.