Stiri

TOP filme și seriale pe care le va lansa Netflix în luna iulie

TOP filme și seriale pe care le va lansa Netflix în luna iulie
Netflix va lansa din luna iulie o mulţime de filme şi de seriale, care vor îmbogăţi lista de programe a serviciului de streaming.

 Este vară, este cald afară, dar nu renunţăm la Netflix nici în această perioadă, mai ales că platforma de streaming şi-a mărit lista de filme, seriale şi documentare din luna iulie.

TOP filme şi seriale lansate pe Netflix în luna iulie

 Love Actually (2003)

Crăciunul în luna iulie? Pe Netflix putem intra în spiritul sărbătorilor cu această comedie romantică, foarte apreciată.

Hugh Grant, Liam Neeson, Laura Linney, Keira Knightley şi Rowan Atkinson sunt doar o parte din distribuţia de excepţie a acestui film care a avut încasări de 246 de milioane de dolari, cu un buget de doar 40 de milioane.

 Memoirs of a Geisha (2005)

O capodoperă regizată de Steven Spielberg, care a câştigat trei Premii Oscar.

În acest film este vorba despre o fată vândută de familia sa către o casă de gheişe.

 Snowpiercer (2013)

Un film science-finction foarte apreciat, regizat de câştigătorul de Oscar Bong Joon-ho. Chris Evans, Song Kang-ho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Go Ah-sung, John Hurt şi Ed Harris fac parte din distribuţia acestui film.

 The Beguiled (2017)

Un film în care joacă Colin Farrell şi Nikole Kidman nu are cum să fie rău. Este povestea unui soldat rănit, preluat de o şcoală de fete din sud.

Django Unchained (2012) 

Un film regizat de Quentin Tarantino, cu Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington şi Samuel L. Jackson, câştigător al trei Premii Oscar.

TOP filme și seriale pe care le va lansa Netflix în luna iulie

 Manifest

Un serial anulat de NBC după doar trei sezoane, dar pe care Netflix vrea să îl salveze. Pe platforma de streaming se regăsesc toate cele trei sezoane. Regizorul serialului a declarat că are în plan încă trei sezoane pentru această producţie.

 Never Have I Ever

Din luna iulie, puteţi urmări pe Netflix al doilea sezon din "Never Have I Ever", un serial în care în centrul acţiunii se află o adolescentă indiano-americană care trăieşte în California.