Stiri

Când apare filmul John Wick 4, cu Keanu Reeves în rolul principal

Când apare filmul John Wick 4, cu Keanu Reeves în rolul principal
[Sursa foto: Facebook ]
Se lucrează deja la filmul "John Wick 4", cu actorul Keanu Reeves, care revine în rolul principal.

 Fanii francizei John Wick pot sta liniştiţi. Al patrulea film al seriei este în pre-producţie, iar filmările vor începe în curând. Producătorii vor veni cu suprize foarte mari în noul film "John Wick", care îl are în prim plan pe Keanu Reeves, actorul care a interpretat rolul personajului principal şi în precedentele trei filme.

Când va apărea al patrulea film John Wick, cu actorul Keanu Reeves în rolul principal

 Dacă eşti un fan al francizei "John Wick", aceste veşti îţi vor face cu siguranţă ziua mai bună. Filmările pentru filmul "John Wick 4" vor începe chiar în această lună. Iar spre deosebire de precedentele trei filme, care au fost filmate în New York, acţiunea noii producţii se va petrece în mai multe oraşe. "John Wick 4" se va filma şi în New York, dar şi în Paris, Berlin şi în Japonia. 

Când apare filmul John Wick 4, cu Keanu Reeves în rolul principal

 Directorul Chad Stahelski şi Keanu Reeves vor lucra din nou şi pentru acest film, în timp ce scenaristul principal va fi Mike Finch, omul care a scris scenariile pentru filme precum American Assassin, Predators şi Countdown. Toate lucrurile merg conform programului, aşa că cel mai probabil, filmul va avea premiera la data stabilită, adică pe 27 mai 2022. 

Când apare filmul John Wick 4, cu Keanu Reeves în rolul principal

 În cazul în care nu ştiaţi, în planul producătorilor se află şi "John Wick 5". Directorul Lionsgate, Jon Feltheimer declara anul trecut că filmele John Wick 4 şi John Wick 5 se vor produce în acelaşi timp. Asta era înainte de pandemie, însă. Restricţiile împotriva Covid-19 le-au dat peste cap planurile producătorilor, iar în această vară se va filma doar pentru John Wick 4. Totuşi, pentru partea a cincea a francizei, se pare că pre-producţia a început deja la Berlin. Sunt veşti bune aşadar pentru fanii filmelor cu actorul Keanu Reeves în rolul principal. Este foarte posibil ca în 2022 şi în 2023 să vedem cele două filme pe ecrane.