Stiri

Zece mesaje și felicitări de Paștele Catolic pentru rude și apropiați

Zece mesaje și felicitări de Paștele Catolic pentru rude și apropiați
În acest an, sărbătoarea Paştelui Catolic are loc pe 4 aprilie. Acesta este un bun prilej pentru a le transmite rudelor şi apropiaţilor gândurile noastre bune.

5,1% din populaţia României este catolică, acest procent însemnând că aproximativ 1,3 milioane de persoane din ţara noastră vor sărbători Paştele Catolic în acest an. În contextul pandemiei de COVID-19, aceste sărbători Pascale vor fi diferite faţă de cele de dinainte. Totuşi, autorităţile au făcut o excepţie de la noile reguli, astfel că oamenii vor putea merge la slujba de Înviere, accesul pe străzi fiind permis până la ora 02:00.

Vizitele şi adunările mari de oameni nu sunt recomandate însă, aşa că cea mai bună metodă pentru a le transmite gândurile bune persoanelor apropiate sunt mesajele. Am selectat zece dintre cele mai frumoase felicitări de Paştele Catolic pe care să le trimiţi rudelor şi prietenilor.

Zece mesaje pe care să le trimiţi rudelor şi propiaţilor cu ocazia Paştelui Catolic

1. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat! 

2. Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! 

3. Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit! 

4. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite! 

5. Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a înviat! 

6. Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit! 

7. Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună Hristos a înviat! 

8. Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! Paşte fericit!

9. Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi! 

10. O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aromă bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară şi al tău! Paște fericit!