Stiri mondene

Zanni știe cine i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor România: „Eu i-am spus că știu ce vrea el să facă aici”

Zanni știe cine i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor România
Zanni a spus aseară în cadrul emisiunii Survivor că el știe cine i-a furat mâncarea Elenei Marin, după ce concurenta l-a acuzat pe el de furt.

Furtul mâncării Elenei Marin a fost din nou un subiect de discuție în episodul de aseară. Faimoşii au adus din nou în discuţie subiectul care a pus întreaga tabără pe jar, iar Zanni spune că este sigur că Jador este cel care i-a furat mâncarea Elenei Marin. 

Faimosul a fost pus la zid de colegii lui după ce a jignit-o pe Elena și a spus că nu ar fi așteptată de logodnicul ei acasă, ba din contră, concurenta ar fi dezvăluit că s-au certat chiar înainte ca ea să plece la Survivor România. 

„Am tot dreptul să reacționez cum vreau eu pentru că m-am simțit jignit prima oară, a doua oară dacă mă întrebi tot pe mine... și trebuie să-ți explic că nu eu ți-am luat mâncarea și că sunt nevinovat și că nu știu cum să-ți răspund pentru că tu ești convinsă că eu după discuția cu Jador. Și doi trebuie să-ți explic să suntem la Survivor și dacă mă întrebi unde ți-e mâncarea, știi și tu unde este, în burta unui dintre ăștia 13”, a declarat Zanni. 

Zanni știe cine i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor România

Zanni crede cu tărie că Jador i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor România 

Zanni spune că nu el i-a furat mâncarea Elenei Marin, ba din contră, este ferm convins că Jador este cel care a recurs la acest gest, dar nu vrea sub nicio formă să recunoască. 

Zanni știe cine i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor România

„Sunt convins că e Jador, asta e strategia lui Jador. Mai face o de-asta când nu ești atent, nu fură de la oricine, ci de la cine nu e atent, și e foarte simplu pentru că mulți pleacă la plajă și nu își iau gențile. Așteaptă un moment de neatenție și ia de la oricine. E îndeajuns să iei șosetă de la cineva și să o arunci aiurea să nu mai știe de aia, sau îi iei aia și o mănânci. El savurează momentul în liniște și când ne certăm apare Jador și spune să terminăm cu astea. Eu i-am spus că știu ce vrea el să facă aici”, mai spune Zanni.