Stiri mondene

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România face lumină! A amenințat-o sau nu cu despărțirea: „Am spus la nervi”

Elena Marin și Andrei Matto
Andrei Matto, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România a făcut lumină după afirmațiile dure spuse de Zanni. A amenințat-o sau nu cu despărțirea pe Elena?

Unul dintre cele ma puternice conflicte de la Survivor România s-a dat între Elena Marin și Zanni care a acuzat-o că s-ar fi dat la anumiți colegi de echipă. Ba mai mult, concurentul a scos la iveală dezvăluiri din viața persoanală a Eleni, dezvăluiri pe care ea le-a făcut, cel mai probabil, într-un moment de vulnerabilitate. Mai exact, Elena Marin a spus că a avut o ceartă cu logodnicul ei care ar fi amenințat-o că nu o așteaptă să se întoarcă de la Survivor România. Potrivit afirmațiilor Elenei Marin de la testimoniale, spusele lui Zanni ar fi fost adevărate, dar concurenta nu a mai mărturisit și că ea și logodnicul ei s-au împăcat chiar înainte de plecare. 

Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, Andrei Matto, logodnicul Elenei Marin, a povestit pe larg despre cearta pe care el și Elena Marin au avut-o înainte de plecarea ei la Survivor România. 

Andrei Matto, iubitul Elenei Marin

„Acest conflict a fost cel mai vizibil și cel mai greu de suportat pentru Elena. Noi suntem împreună de 2 ani și jumătate aproape, nu ne-am despărțit niciodată. Ca în fiecare cuplu mai ai momente mai puțin bune, e normal, cred că toată lumea se lovește de asta la un moment dat.  Lucrurile s-au remediat înainte să plece, din păcate s-au remediat chiar înainte să plece. Probabil de aici și temerile. (...)Da, vă spun sincer, am făcut asta la nervi (n.r i-a spus Elenei că nu o va aștepta să se întoarcă de la Survivor România). La momentul ăla nici ea nu m-a luat în serios. Au fost lucruri pe care le-am spus la nervi, dar cred că e foarte important să realizezi la timp că ar fi o greșeală pentru oricine să stopezi în vreun fel sau să încerci să oprești dezvoltarea persoanei lângă care vrei să fii toată viața”, a declarat iubitul Elenei Marin. 

Andrei Matto, logodnicul Elenei Marin: „Omul lângă care se vede Elena Marin sunt eu” 

Cu toate că Elena Marin a dat de înțeles la un moment dat că nu se știe dacă va mai continua relația cu Andrei la întoarcerea din Republica Dominicană, logodnicul ei a spus clar și răspicat că vor fi împreună. 

Andrei Matto, despre conflictul dintre Zanni și Elena Marin

„Este cel mai chinuitor sentiment, nu pot să fiu acolo lângă ea, nu pot să o susțin, nu pot să o ridic. Omul lângă care mă văd este Elena, omul lângă care se vede Elena sunt eu, iar asta e ceva permanent. Eu pun asta pe seama ruperii de realitate. În momentul în care ajungi acolo cu o teamă și trece o săptămână, trece o lună, nu reușești să ai vreo veste de acasă, normal că temerea aia se amplifică, mai ales când cei din jur lovesc”,  a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin, în cadrul emisiunii „Teo Show”.