Stiri mondene

Surpriză totală la Survivor România! Marilena şi Alin, favoriţii publicului. S-au salvat de la eliminare

Marilena şi Alin, favoriţii publicului. S-au salvat de la eliminare
Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Marilena și Alin au fost nominalizați spre eliminare, dar ambii s-au clasat în topul preferințelor publicului. Cine va pleca?

Suprizele se țin lanț la Survivor România! Marilena și Alin au fost votați de colegii lor spre eliminare, dar se pare că publicului i-a votat masiv, astfel că cei doi au rămas cursa pentru supraviețuire. Și pentru că cei doi au ieșit din lista nominalizărilor, Dan Pavel a anunțat și al treilea cel mai votat concurent din echipa Războinicilor. Așa se face că Războinicii aflați pe primele trei locuri în topul preferințelor publicului, vor face nominalizări spre eliminare. Al treilea cel mai votat concurent a fost Sorin. 

Marilena, Alin și Sorin, Războinicii preferați de public! Cei trei au făcut din nou nominalizări

Deși își dorește să plece acasă pentru că nu mai rezistă psihic, Marilena a primit cele mai multe voturi din partea publicului, însă nu s-a putut bucura de asta.

„Este singurul moment din viața mea când nu mă pot bucura de așa ceva. Vă spun sincer, din toată inima”,  a spus Războinica.  Marilena a votat-o pe Mihaela, concurenta nou venită în echipă care s-a acomodat cel mai puțin: „Motivul e simplu, acesta e momentul ei”  

Alin Sălăjean l-a nominlizat spre eliminare pe Musty, din motive evidente: tensiunile dintre cei doi. „Simt că între mine și acea persoană pe care o voi nominaliza nu este cale de întoarcere. Cred că lucrurile trebuie să se știe reale, nu avem niciun fel de chimie, gândim diferit, eu am adevătul meu. Concurentul pe care îl nominalizez este Musty”,  a spus Alin Sălăjean. 

„Mă așteptam”, a declarat Musty. 

Sorin a fost surprins de votul publicului și le promite celor de acasă că nu se va schimba pe parcursul competiției din Republica Dominicană. 

„Eu de o perioadă am cam patru persoane pe care le-aș vota la fiecare consiliu. Pentru că nu am văzut mai nimic prin care să-mi schimb votul. Două persoane au fost votate deja, a treia persoană este Mihaela, iar a patra persoană este Albert”, a declarat Sorin, spunând că este un vot social.