Stiri mondene

Alexandra Stan se simte din ce în ce mai rău la Survivor! Faimoasa vrea să plece acasă

Alexandra Stan se simte din ce în ce mai rău la Survivor!
Alexandra Stan se simte din ce în ce mai rău la Survivor! [Sursa foto: Captură KANAL D]
Alexandra Stan a recunoscut că nu se mai simte deloc bine în competiția din Republica Dominicană și ar vrea să plece acasă cât mai repede posibil.

Pentru Alexandra Stan competiția Survivor România 2021 este din ce în ce mai grea și astăzi este a doua seară când a preferat să stea pe bancă. Faimoasa a început să plângă și în ediția de aseară, dar și în ediția de azi și a mărturisit că nu se mai simte în stare să facă parte din această competiție și chiar a făcut un apel către publicul de acasă să nu o mai voteze.

Artista își dorește să plece cu prima ocazie și chiar așteaptă cu sufletul la gură ca echipa Faimoșilor să câștige un meci de imunitate pentru a fi nominalizată spre eliminare. 

Alexandra Stan se simte din ce în ce mai rău la Survivor și vrea să plece acasă
Alexandra Stan se simte din ce în ce mai rău la Survivor și vrea să plece acasă

„Eu nu mai fac faţă. De mult timp am zis chestia asta şi oamenii nu mă cred. Am infecţie la degete, mi-am scrântit mâna de nu ştiu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu ştiu câte ori pe zi la toaletă şi m-a plouat azi-noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susţină, cred că aş intra în depresie. Nu e pentru mine competiţia asta, vreau să merg acasă şi sper ca oamenii să înţeleagă şi să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a spus Alexandra Stan chiar înainte de începerea jocului de imunitate de aseară. 

Alexandra Stan nu a intrat pe traseu două jocuri la rând. Faimoasa se simte din ce în ce mai slăbită

Cu toate că aseară echipa Faimoșilor a câștigat jocul de imunitate și implicit și recompensa, nici acest lucru nu a motivat-o pe Alexandra Stan care și înaintea jocului de imunitate de duminică a izbucnit în lacrimi declarând cu mare părere de rău că nu poate intra pe teren. 

Alexandra Stan se simte din ce în ce mai rău la Survivor!
Alexandra Stan se simte din ce în ce mai rău la Survivor![Sursa foto: Captură KANAL D]

„Eu nu pot intra nici astăzi pe traseu. Îmi pare rău că îi dezamăgesc. Sper să câştige, dar nu cred că mă simt bine”, a spus Alexandra Stan în momentul în care a fost întrebată de Daniel Pavel dacă va intra pe teren în aceasta seara.

Alexandra Stan a fost trimisă la un consult medical în urma mărturiilor făcute.