Stiri mondene

Zanni, declarații emoționante despre Ana Porgras: „Mi-am dorit să mă iubească”

Zanni, declarații emoționante despre Ana Porgras: „Mi-am dorit să mă iubească”
Zanni, declarații emoționante despre Ana Porgras: „Mi-am dorit să mă iubească” [Sursa foto: Captură YouTube]
Zanni a făcut dezvăluiri emoționante despre el și Ana Porgras la scurt timp după ce aceștia au anunțat că nu mai sunt prieteni.

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a avut o relație specială cu Ana Porgras pe parcursul competiției și chiar se credea despre cei doi că ar fi într-o relație. Însă odată ce au ajuns acasă, lucrurile s-au precipitat între cei doi și nu și-au mai vorbit după finala Survivor România. La vreme aceea, ambii au declarat că s-au răcit imediat după finală și au înțeles greșit lucrurile. 

Teo Trandafir:  Unul din oamenii care ți-au dorit tot binele din lume a fost Ana.

În avion ziceai că nu știi ce o să se întâmple cu Ana...

Zanni: De asta mă temeam că va trebui să povestesc. Încă de acolo oamenii mi-au spus de ce nu stau cu Ana. Încerc să nu fiu răutăcios.  Nu am fost îndrăgostit niciodată de Ana. De ce m-am îndrăgostit eu de ea, de calmul ei, asta aveam eu nevoie în jurul meu. Când a venit Ana a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și pentru mine era fix liniștea aia de care aveam nevoie și era conexiunea perfectă.  S-a terminat, am ajuns la finală și ea a venit cu aceleași sentimente: Zanni în sus, Zanni în jos.. și niciodată nu am bănuit că are alte intenții.  I-am spus mereu că o să îi arăt recunoștința mea, dar nu pot acum, când vom fi după, doar noi doi...apoi am mers cu ea în cameră, mi-a spus că i-a fost dor de mine și mie de ea.  Eram într-un live și a fost întrebată dacă vrea un copil cu mine și mi s-a părut totul delicat, și nu știam cum să fac să nu se simtă prost...   

Zanni, dezvăluiri uluitoare „În oglindă”

Invitat în cadrul emisiunii „În oglindă” de pe canalul de YouTube „The Exclusive”, Zanni a făcut dezvăluiri emoționante despre anii petrecuți în cămin, despre mama sa, dar și despre relația lui cu Ana Porgras. Artistul a spus că și-ar fi dorit să-l iubească Ana Porgras, fiind impresionat de blândețea și calmul gimnastei. 

Zanni, declarații emoționante despre Ana Porgras: „Mi-am dorit să mă iubească”
Zanni, declarații emoționante despre Ana Porgras: „Mi-am dorit să mă iubească”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras. Mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. Chiar am crezut că ea mă iubește pe mine. La un moment dat chiar mi-am dorit să-i spun eu ei că eu nu vreau să o fac să sufere și că eu nu-mi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Și ce și-a dorit ea de fapt, a fost să fie și ea vedetă. Să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă care stă cu telefonul și face din astea la cameră că multe asta și-au dorit”, a declarat Zanni în emisiunea „În oglindă”.