Stiri mondene

Adevărul despre relația lui Zanni. Are sau nu iubită?!

Adevărul despre relația lui Zanni. Are sau nu iubită?!
Zanni a fost întrebat de Antonia și Alex Velea în podcastul lor dacă este singur sau într-o relație. Iată ce a răspuns artistul.

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a fost invitatul lui Alex Velea și al Antoniei în podcastul lor și au vorbit despre competiția de la Kanal D, greutățile pe care le-a întâmpinat, despre părinți, dar și despre o eventuală relație. 

Zanni a fost întrebat direct de Antonia la un moment dat dacă este sau nu într-o relație, moment în care Zanni a spus sincer că nu, însă, și-ar dori un suflet pereche. 

Adevărul despre relația lui Zanni. Are sau nu iubită?!

Antonia: Fetele vor să știe: ești single sau într-o relație? 

Zanni: Sunt singur singurel. 

Alex Velea: Și suferi din cauza asta că ești singur? Ți-ar plăcea să fii într-o relație? Adică ți-ai dori o relație?!  

Zanni: Acum nu vreau să mint. 

Antonia: Nu te mai fâstâci. 

Zanni: Îți dai seama că mi-ar plăcea și mie să-mi găsesc o femeie lângă care să nu mă simt în plus sau să nu se simtă în plus.  

Zanni, mărturii sincere despre viața la cămin și părinții săi 

În continuarea podcastului, Zanni a mai fost întrebat cum a resimțit el viața la cămin, dar și dacă și-a căutat părinții. Alex Velea și Antonia au precizat că ei au vorbit deja și în trecut despre toate aceste subiecte, însă consideră că este necesar să o facă și în fața publicului lor.  

Antonia: Cum a fost viața la cămin? 

Adevărul despre relația lui Zanni. Are sau nu iubită?!

Zanni: Viața la cămin e cea mai frumoasă viață. Nu am putut niciodată să mă mut în chirie pentru că găseam tot ce aveam nevoie. Știi că ai nevoie de o gagicuță, de o gașcă de tovarăși, un joc de fotbal. 

Antonia: Ai încercat vreodată să-ți cauți părinții? 

Zanni: Nu

Alex Velea: Și ți-ar plăcea să-i vezi? Noi întrebările astea le-am pus de multe ori, dar acum întreb mai mult pentru oameni. Ne știm de ceva timp și le-am vorbit, dar vrem să le vorbim și de față cu voi. 

Zanni: Primul răspuns ar fi că nu, nu vreau să-i văd, dar pentru că știu că ceva mă irită când mi se pune întrebarea asta, răspunsul ar fi „da”. Pe mama am văzut-o de vreo șase ori, pe tata nu l-am văzut niciodată.