Stiri mondene

Răsturnare de situație între Zanni și Ana Porgras. Cei doi nu și-au mai vorbit după ce Zanni a spus că nu vrea copii cu ea: „M-a dezamăgit”

Răsturnare de situație între Zanni și Ana Porgras. Cei doi nu și-au mai vorbit după ce Zanni a spus că nu vrea copii cu ea: „M-a dezamăgit”
Zanni a povestit la Teo Show că Ana Porgras a fost dezamăgită după ce Zanni a spus în consiliul din finala Survivor România că pe Ana nu o vede ca pe o iubită

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a făcut noi declarații după ce a ajuns în țară. Câștigătorul concursului de la Kanal D a făcut dezvăluiri uluitoare despre Ana. Zanni spune că el și Ana Porgras nu și-au mai vorbit după ce a spus în finală că nu o vede ca pe o iubită, ci doar ca pe o prietenă.

Răspunsul lui a venit după ce Alin Sălăjean l-a întrebat pe Zann i dacă și-ar dori copii și dacă i-ar face cu Ana.

Vizibil stânjenit, Zanni a declarat că oricine ar vrea copii la un moment dat, însă nu se știe ce îi aduce viitorul și nu crede că va avea un viitor alături de Ana în calitate de cuplu.

Zanni, declarații șocante despre relația cu Ana Porgras. Cei doi nu-și mai vorbesc

Teo: Unul din oamenii care ți-au dorit tot binele din lume a fost Ana. În avion ziceai că nu știi ce o să se întâmple cu Ana...

De asta mă temeam că va trebui să povestesc. Încă de acolo oamenii mi-au spus de ce nu stau cu Ana. Încerc să nu fiu răutăcios. Nu am fost îndrăgostit niciodată de Ana. De ce m-am îndrăgostit eu de ea, de calmul ei, asta aveam eu nevoie în jurul meu. Când a venit Ana a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și pentru mine era fix liniștea aia de care aveam nevoie și era conexiunea perfectă. S-a terminat, am ajuns la finală și ea a venit cu aceleași sentimente: Zanni în sus, Zanni în jos.. și niciodată nu am bănuit că are alte intenții. I-am spus mereu că o să îi arăt recunoștința mea, dar nu pot acum, când vom fi după, doar noi doi...apoi am mers cu ea în cameră, mi-a spus că i-a fost dor de mine și mie de ea. Eram într-un live și a fost întrebată dacă vrea un copil cu mine și mi s-a părut totul delicat, și nu știam cum să fac să nu se simtă prost...  

M-am dus cu Ana în cameră, am vorbit și a venit întrebarea aia a lui Buturugă din consiliu.  Eu nu știam cum să o rănesc pe Ana, nu știam ce vrea ea și nu știam cum să-i zic că nu vreau o relație.

Și eram la petrecere și o simțeam că nu mai era prezentă și la un moment dat i-am cerut și eu telefonul să mă uit și eu la Instagram și mi l-a dat cu greu. După am avut o discuție cu cineva, a venit și Sebi, Ana lângă mine și Raluca și i-am zis: dă-mi și mie telefonul un minut și a ezitat. Și i-am zis: Ano, crezi că mă uit în telefonul tău? Nu esti nevastă-mea să fac din astea. Și am intrat pe Instagram un pic și apoi am intrat din greșeală pe Whats App. Când am intrat în whats app și fix primul mesaj...

Și i-am zis: Ano, să știi că eu am fost mereu în mintea ta și dacă ai frustrări și probleme, puteai să vorbești cu mine. Și a plecat singură din cameră, nici nu mi-a mai purtat tricoul cu care a venit, la aeroport a plecat, nici nu ne-am mai privit în ochi și de atunci nu am mai vorbit. M-a dezamăgit”, a declarat Zanni la Teo Show.