Stiri mondene

Zanni, câștigătorul Survivor România”, dezvăluiri emoționante despre părinții săi biologici: ”Sunt convins că ar fi mândri de mine”

Zanni, câștigătorul Survivor România”, dezvăluiri emoționante despre părinții săi biologici
Zanni, câștigătorul Survivor România”, dezvăluiri emoționante despre părinții săi biologici [Sursa foto: Captură YouTube]
Zannidache, marele câștigător ”Survivor România” și-a deschis sufletul și a făcut primele declarații despre părinții săi biologici. Ce dezvăluiri a făcut artistul?!

De-a lungul timpului, Zannidache, câștigătorul ”Survivor România 2021” nu le-a ascuns fanilor vreun detaliu despre copilăria sa.Tânărul artist a crescut într-un orfelinat, dar abia acum a spus totul despre părinții săi. În cadrul unui interviu, faimosul a făcut primele dezvăluiri despre părinții săi biologici. Conform spuselor sale, faimosul nu și-a cunoscut tatăl, iar pe mama lui nu a văzut-o foarte des. Deși a fost nevoit să treacă prin numeroase momente grele, Zanni a decis să nu-și judece părinții.

Zanni, câștigătorul Survivor România”, dezvăluiri emoționante despre părinții săi biologici
Zanni, câștigătorul Survivor România”, dezvăluiri emoționante despre părinții săi biologici[Sursa foto: Instagram]

”Știu câte ceva doar despre mama. Nu este o femeie prea conștientă de realitatea în care ne aflăm. Mi-a făcut cadou la 13 ani niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani, atât credea că am. Nu o pot judeca pe mama, nu mă gândesc niciodată că m-au lăsat. Mama trăiește pe altă planetă, pe tata nu îl știu și nici nu cred că știe prea multe despre existența mea, dacă mai trăiește.

Sunt convins că ar fi mândri de mine, că plâng în cazul în care ar fi conștienți de mine, de ce am realizat. Dar nu cred că se uită sau sunt conștienți de mine și m-am împăcat cu ideea asta. M-am născut pierzător și m-am împăcat cu faptul acesta”,
a spus Zanni.

Zanni și-a văzut mama în urmă cu trei ani

În continuare, câștigătorul ”Survivor România” le-a mărturisit fanilor că și-a văzut mama în urmă cu aproximativ trei ani. Femeia a venit să-l viziteze la cămin. Ulterior, faimosul și-a condus mama în stația de RATB, iar timp de un minut cei doi au vorbit, fiind singura conversație între cei doi.Totodată, Zannidache a mărturisit ce înseamnă pentru el cuvântul ”părinți”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ZANNI (@zannidache)

”Părinții sunt oamenii cu care ai amintiri, care te-au mângâiat, au avut grijă de tine, te-au educat, ți-au fost alături, care te sfătuiesc atunci când nu știi ce ai de făcut. La un moment dat, am început să fiu propriul meu părinte. Să îmi dau sfaturi, știam exact când greșesc, știam ce vreau să fac cu viața mea. Copilăream ca gest de revoltă. Știam că aceasta se va sfârși și va trebui să mă apuc de treabă, să fac banii mei. Părintele este omul care este lângă tine până în momentul în care începi să conștientizezi ce trebuie să faci cu viața ta”, a mai adăugat câștigătorul Survivor România.